Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΛΟΝΔΙΝΟ: ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ - ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ 22ΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ; ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ

Ένα νέο στοιχείο έχει στα χέρια της η βρετανική αστυνομία που διερευνά την άγρια δολοφονία της 22χρονης Ελληνίδας Iuliana Tudos, που ...

Λονδίνο: Ραγδαίες εξελίξεις - Βρέθηκε ο δολοφόνος της 22χρονης Ελληνίδας;




Ένα νέο στοιχείο έχει στα χέρια της η βρετανική αστυνομία που διερευνά την άγρια δολοφονία της 22χρονης Ελληνίδας Iuliana Tudos, που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου την Παραμονή των Χριστουγέννων σε πάρκο στο βόρειο Λονδίνο.




Η σορός της εντοπίστηκε στο πάρκο Finsbury έξω από ένα γήπεδο, μόλις 450 μέτρα μακριά από το σπίτι της, στις 27 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με την αστυνομία, έφερε ένα βαθύ τραύμα στην κοιλιά από μαχαίρι και ένα τραύμα στο κεφάλι. Η 22χρονη πιθανότατα δολοφονήθηκε την ημέρα της εξαφάνισής της, παραμονή των Χριστουγέννων, την ώρα που γύριζε στο σπίτι της μετά από διασκέδαση με τους φίλους της και για τρεις ημέρες κανείς δεν είχε δει το πτώμα της.

Προς το παρόν η αστυνομία δεν έχει προβεί σε συλλήψεις που να σχετίζονται με τη δολοφονία της Iuliana, ωστόσο, σύμφωνα με την dailystar, οι ντετέκτιβ που ασχολούνται με την υπόθεση ερεύνησαν σήμερα μία σκηνή που βρίσκεται μόλις 70 μέτρα μακριά από τον τόπο του εγκλήματος και μία μωβ βαλίτσα που υπήρχε στο εσωτερικό της.

Ο φύλακας του πάρκου ανέφερε ότι στη συγκεκριμένη τέντα κοιμόταν τα Χριστούγεννα ένας άστεγος, ωστόσο, είναι άγνωστο αν ο άνδρας έχει ανακριθεί από τις Αρχές ή αναζητείται.

Την ίδια ώρα, υπάρχουν πληροφορίες, ότι ο δράστης είχε στήσει καρτέρι στην άτυχη γυναίκα.

Η άτυχη Julia, όπως ήταν γνωστή, δέχθηκε επίθεση από τον δολοφόνο της την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι της. Όπως ανέφεραν οι φίλοι της, η 22χρονη αργότερα θα πήγαινε στο σπίτι ενός φίλου της, ωστόσο, δεν εμφανίστηκε ποτέ.