Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ 18+ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΥΝ ΣΥΡΙΑΚΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΣΤΗ ΧΑΜΑ ΚΑΙ ΣΚΥΛΕΥΟΥΝ ΤΗ ΣΟΡΟ ΤΟΥ ΠΙΛΟΤΟΥ

Κατάρριψη συριακού μαχητικού L-39 στην περιοχή της Hama.Σύμφωνα με μέσα της αντιπολίτευσης οι τρομοκράτες κατέρριψαν συριακό μαχητικό...





Κατάρριψη συριακού μαχητικού L-39 στην περιοχή της Hama.Σύμφωνα με μέσα της αντιπολίτευσης οι τρομοκράτες κατέρριψαν συριακό μαχητικό σταανατολικά της Χάμα και διακινούν φωτογραφίες. Φιλοκυβερνητικά μέσα αναφέρουν ότι σκοτώθηκε ο πιλότος Bassem Ghosn που καταγόταν από τη Homs .Η τύχη του συγκυβερνήτη παραμένει άγνωστη.

Oι λογαριασμοί της »αντιπολίτευσης » δείχνουν βίντεο όπου εμφανίζεται μια ομάδα τρομοκρατών που συγκεντρώθηκαν γύρω από τον πιλότο και βεβηλώνουν τη σορό του.



Το πρόσωπο του είναι καταματωμένο δεν φαίνεται φέρει ακόμη τη κάσκα κάποιος τζιχαντιστής ανασηκώνει το κεφάλι του πιλότου και τον λοιδωρεί. Ισχυρίζονται ότι το μαχητικό στοχεύθηκε στον άξονα Abu Dali.Δεν εμφάνισαν μέχρι τώρα εικόνες των συντριμμιών του αεροπλάνου.


O πιλότος που σκοτώθηκε είναι ο (((Bassem Ghosn))) από τη Homs στοχεύθηκε στα νότια του Ιντλίμπ στην περιοχή Al-Hamdania σύμφωνα με άλλες πηγές. »Το μαχητικό συνετρίβη στην περιφέρεια της Hama αφότου στοχεύθηκε από τρομοκράτες. Ο πιλότος σκοτώθηκε, » μια στρατιωτική πηγή αναφέρει που επικαλείται το συριακό κρατικό SANA. Ένα vidéo που διακινείται από πηγή των τρομοκρατών υποτίθεται ότι δείχνει τους τρομοκράτες να στοχεύουν το αεροσκάφος.




Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει σημαντική ανάπτυξη λογισμικής υποστήριξης στους τρομοκράτες της αλ Νούσρα κάτι που σχετίζεται με τη χρήση των αντιαεροπορικών πυραύλων τύπου Strella στο βορρά της Hama.Αυτό συνέβη και σήμερα με την κατάρριψη του αεροσκάφους.Οι τρομοκράτες έφεραν τιμιτικά διακριτικά της ISIS…

dimpenews