Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΝ ΕΔΩΣΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ... 18ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΧΕ ΑΣΕΛΓΗΣΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 50 ΑΝΗΛΙΚΑ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΑΡΦΩΣΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Μια σοκαριστική ιστορία κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες με πρωταγωνιστή έναν 18χρονο νέο από την πόλη Ρίβερσαϊντ τη...

Μητέρα κατέδωσε τον 18χρονο γιο της στην αστυνομία - Είχε ασελγήσει σε 50 παιδιά!




Μια σοκαριστική ιστορία κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες με πρωταγωνιστή έναν 18χρονο νέο από την πόλη Ρίβερσαϊντ της Καλιφόρνια που ομολόγησε ότι έχει κακοποιήσει σεξουαλικά τουλάχιστον 50 παιδιά την τελευταία οκταετία.




Τον έφηβο παρέδωσε στην αστυνομία η μητέρα του το περασμένο Σάββατο. Μάλιστα, η γυναίκα συνόδεψε αυτοπροσώπως τον νεαρό γιο της στο τμήμα, αφού εκείνος της εκμυστηρεύθηκε ότι ασέλγησε σε ανήλικους, ηλικίας 4 και 8 ετών, σε ένα μοτέλ.

Κατά την ανάκρισή του από τους αστυνομικούς, ο νεαρός Joseph Hayden Boston «έσπασε» και ομολόγησε ότι είχε διαπράξει ανάλογες ασελγείς πράξεις στο παρελθόν εις βάρος περίπου πενήντα παιδιών. Σύμφωνα με τον ίδιο, ξεκίνησε να κακοποιεί σεξουαλικά μικρότερα παιδιά όταν ήταν μόλις 10 ετών.

Την τελευταία οκταετία η οικογένειά του μετακόμιζε συχνά και ετσι τα θύματα των επιθέσεών του είναι διασκορπισμένα σε πολλές πόλεις της Καλιφόρνια. Η κακοποίηση συνέβαινε κυρίως σε δωμάτια μοτέλ, όπου έμενε με τους δικούς του όταν πρωτομετακόμιζε σε μια καινούργια πόλη. Όπως πιστεύουν οι Αρχές, σε μικρότερη ηλικία επέλεγε τα θύματά του μεταξύ των παιδιών άλλων οικογενειών που έμεναν στα ξενοδοχεία αυτά.

Τα προσκαλούσε στο δωμάτιό του να παίξουν προκειμένου να τα κακοποιήσει σεξουαλικά. Αργότερα, όταν μεγάλωσε, νοίκιαζε μόνος του δωμάτιο και χρησιμοποιούσε άλλα προσχήματα για να παρασύρει τα θύματά του στον χώρο του.

Ο 18χρονος προφυλακίστηκε και η εγγύησή του έχει οριστεί στο 1 εκατομμύριο δολάρια.