Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ.... ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ 1,5 ΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ...

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Χρήστος Ζαπαντιώτης φαίνεται να σκότωσε πρώτα την σύζυγό του. Και μάλιστα εξ επαφής στο στήθος. Στην συ...

Χρήστος Ζαπαντιώτης: Ο αστυνομικός που έγραψε με αίμα ένα αδιανόητο οικογενειακό δράμα [vids, pics] | Newsit.gr




Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Χρήστος Ζαπαντιώτης φαίνεται να σκότωσε πρώτα την σύζυγό του. Και μάλιστα εξ επαφής στο στήθος. Στην συνέχεια κυνήγησε μέσα στο διαμέρισμα την πεθερά του, πυροβολώντας ταυτόχρονα εναντίον της.

Στο σαλόνι και στο διάδρομο του διαμερίσματος βρέθηκαν 6 κάλυκες από πυροβόλο όπλο των 9 χιλιοστών.




Ωστόσο η εικόνα που πραγματικά συντάραξε τους έμπειρους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών, ήταν η εικόνα που αντίκρισαν όταν πια μπήκαν βρήκαν το κοριτσάκι…
Μιάμιση ώρα δίπλα στην νεκρή του κόρη!

Το μόλις 3,5 ετών αγγελούδι κείτονταν νεκρό στο κέντρο του παιδικού κρεβατιού. Στην άκρη γονατιστός, σε στάση προσευχής, κείτονταν νεκρός ο πατέρας και δολοφόνος της, φέροντας τραύμα στην δεξιά κροταφική χώρα.

Πληροφορίες του newsit.gr, πάντως, που προκύπτουν από τα συμπεράσματα του ιατροδικαστή, αναφέρουν πως ο Χρήστος Ζαπαντιώτης βρίσκονταν επί μιάμιση ολόκληρη ώρα δίπλα από την κόρη του, μέχρι να πάρει την απόφαση να αυτοκτονήσει.
Χρήστος Ζαπαντιώτης: Το παρελθόν του και η οπλοφορία

Ο Αρχιφύλακας με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία, υπηρετούσε από το 1996 στην φρουρά του Μεγάρου Μαξίμου και συγκεκριμένα στο πλευρό του τότε πρωθυπουργού Κ. Σημίτη, ενω στην συνέχεια είχε μετακινηθεί στην φρουρά τις Βουλής.






Η 48χρονη σύζυγος του Αρχιφύλακα ήταν γνωστή γιατρός και συγκεκριμένα ρευματολόγος. Διατηρούσε ιατρείο στην περιοχή των Αγίων Ανάργυρων, ενώ παράλληλα εργάζονταν σε μεγάλο ιδιωτικό θεραπευτήριο των Βορείων Προαστίων.




Είχε έναν αδελφό, ο οποίος πέθανε πριν απο τέσσερα χρόνια από καρδιά, ενώ προηγούμενα είχε πεθάνει κι ο πατέρας της.

Επίσης και η μητέρα της ήταν γιατρός παθολόγος. Η 48χρονη Ελένη Χερουβείμ, δεν πήγε στην εργασία της στο ιδιωτικό θεραπευτήριο, με αποτέλεσμα να αρχίσουν οι συνάδελφοι της να την αναζητούν.

Παράλληλα και οι υπεύθυνοι του παιδικού σταθμού που πήγαινε η μικρή κόρη του ζευγαριού, άρχισαν να αναζητούν τους γονείς, λόγο της απουσίας του άτυχου παιδιού.

Οι συγγενείς ενημερώθηκαν για την απουσία του ζευγαριού το μεσημέρι, με αποτέλεσμα να πάνε στην διώροφη κατοικία της οδού Ευριπίδου και να έλθουν αντιμέτωποι με το αποτρόπαιο θέαμα…

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου - newsit.gr
Φωτογραφίες αρχείου: Eurokinissi

αστυνομικός Χρήστος Ζαπαντιώτης