Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΡΩΝΙΑ: Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΩΜΑ ΓΙΑ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΗΣ!

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης που δίνει μια μεγάλη μάχη για τη ζωή του μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μηχανή του τα ξημερώματα τη...





Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης που δίνει μια μεγάλη μάχη για τη ζωή του μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μηχανή του τα ξημερώματα της παραμονής των Χριστουγέννων είχε μιλήσει πριν 6 χρόνια στην εκπομπή Μίλα της Τατιάνας Στεφανίδου για την απίστευτη περιπέτεια της μητέρας του η οποία έμεινε μετά από ατύχημα σε κώμα για 14 χρόνια!




Όπως είχε αναφέρει το 2011 ο γνωστός παρουσιαστής, η μητέρα του έπεσε από ένα μηχανάκι και χτύπησε το κεφάλι της. Η έλλειψη γιατρών και η 20ωρη καθυστέρηση στο να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας είχαν ως συνέπεια να νεκρωθούν όλα τα κύτταρα του εγκεφάλου της. Ήταν στην εντατική επί 6 μήνες και ζούσε υποστηριζόμενη από ιατρικά μηχανήματα και για τα επόμενα 14 χρόνια παρέμεινε στο σπίτι σε κωματώδη κατάσταση.