Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

11 ΟΜΗΡΟΥΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΡΑΤΑΕΙ Ο ΕΝΟΠΛΟΣ ΣΤΟ ΧΑΡΚΟΒΟ... ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ

Ακόμη και μικρά παιδιά βρίσκονται ανάμεσα στους 11 συνολικά ομήρους στο ταχυδρομείοστο Χάρκοβο της Ουκρανίας. Σύμφωνα με την αστυν...







Ακόμη και μικρά παιδιά βρίσκονται ανάμεσα στους 11 συνολικά ομήρους στο ταχυδρομείοστο Χάρκοβο της Ουκρανίας. Σύμφωνα με την αστυνομία εννέα ενήλικες και δύο παιδιά βρίσκονται αντιμέτωποι με τον ζωσμένο με εκρηκτικά άνδρα που εισέβαλε νωρίτερα στο ταχυδρομείο.





Ο απαγωγέας είναι ήρεμος, δεν έχει διατυπώσει αιτήματα και βρίσκεται σε τακτική επαφή με την αστυνομία μέσω των τηλεφώνων των ομήρων, δήλωσε ο επικεφαλής της περιφερειακής αστυνομίας Όλεγκ Μπεχ.

«Προσπαθούμε να κάνουμε τα πάντα για να διατηρήσουμε την επικοινωνία μαζί του και να κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο για να διασφαλίσουμε την απελευθέρωση των ανθρώπων», δήλωσε ο Μπεχ.

Ο άνδρας στο ταχυδρομείο εξέφρασε ανησυχίες για την πρόσφατη ανταλλαγή κρατουμένων ανάμεσα στις ουκρανικές αρχές και τους φιλορώσους αυτονομιστές και πιστεύει πως θα έπρεπε να είχαν απελευθερωθεί περισσότεροι κρατούμενοι, δήλωσε ο Μπεχ, προσθέτοντας ότι η αστυνομία δεν γνωρίζει τι ακριβώς ζητάει.