Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΝΑΙ TΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ... ΚΙΝΕΖΑΚΙΑ ΤΟ ΣΚΑΣΑΝ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΟ! - ΒΙΝΤΕΟ

Τυχερά στάθηκαν δύο μικρά παιδιά στην Κίνα που βγήκαν τρέχοντας σε μεγάλο δρόμο της Κίνας. Τα δύο παιδάκια που σύμφωνα με πληροφορί...





Τυχερά στάθηκαν δύο μικρά παιδιά στην Κίνα που βγήκαν τρέχοντας σε μεγάλο δρόμο της Κίνας.

Τα δύο παιδάκια που σύμφωνα με πληροφορίες είναι μόλις τριών ετών, βγήκαν από τον βρεφονηπιακό σταθμό ανοίγοντας τις μπροστινές πόρτες και στη συνέχεια έτρεξαν προς ένα δρόμο με μεγάλη κίνηση.



Σε υλικό από κάμερες ασφαλείας που είδε το φως της δημοσιότητας φαίνονται τα δύο μικρά παιδιά να είναι χωρίς επίβλεψη και τελικά να βγαίνουν εκτός του σταθμού. Το πιο συγκλονιστικό όμως ότι οι δύο δασκάλες φαίνονται να αγνοούν παντελώς το γεγονός ότι δύο από τους μαθητές τους εξαφανίστηκαν.

Στη συνέχεια του βίντεο διακρίνονται τα δύο μικρά παιδιά να τρέχουν στον πολυσύχαστο δρόμο. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα όμως τροχονόμοι τρέχουν προς το μέρος τους και ο ένας τα πιάνει από το χέρι για να τα οδηγήσει εκτός του δρόμου. «Φώναξα και δύο από του συναδέλφους μου έτρεξαν πίσω τους και τα έπιασαν. Έκαναν σήμα να σταματήσει η κυκλοφορία, ενώ τα οδηγούσαν σε ασφαλές μέρος», είπε μία από τις τροχονόμους.

Το περιστατικό συνέβη στην επαρχία Guangdong της νότιας Κίνα, το μεσημέρι της 21ης Νοεμβρίου. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το όνομα του βρεφονηπιακού σταθμού που λειτουργεί ως ιδιωτικό κέντρο προσχολικής εκπαίδευσης.