Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ... ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ S-400 ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΙΑΡΡΕΟΥΝ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ F-35...

Αν κάποιοι πίστευαν οτι οι Αμερικανοί και ειδικά ο Τράμπ θα έμενε χωρίς αντίδραση στην ανακοίνωση του Προέδρου της Κρατικής εταιρίας ...




Αν κάποιοι πίστευαν οτι οι Αμερικανοί και ειδικά ο Τράμπ θα έμενε χωρίς αντίδραση στην ανακοίνωση του Προέδρου της Κρατικής εταιρίας για κατασκευή του Αντιαεροπορικού Συστήματος μακράς εμβέλειας των S-400 , για την πώληση τους στη Τουρκία οι …Τούρκοι πάγωσαν!

Πάγωσαν από το τίμημα της αγοράς που το έμαθαν απο την Ρωσική Ανακοίνωση (2,4 δις $ ) αλλά κυρίως για τις διαρροές που κυκλοφόρησαν ευρέως ,αμέσως μετά την ανακοίνωση της Ρωσικής Κρατικής εταιρίας




...Οτι υπάρχει περίπτωση ,οι Αμερικανοί να ματαιώσουν ή να αναβάλουν την πώληση των F-35 στην Τουρκική Πολεμική Αεροπορία!

Να σημειωθεί οτι υπάρχει μεγάλη ουρά στις παραγγελίες των Υπερσύγχονων Μαχητικών των F-35 πράγμα που κάνει τους Αμερικανούς να μην παρακαλάνε τους πιθανούς πελάτες !

Η φήμη οτι υπάρχει περίπτωση ματαίωσης της Παραλαβής των F-35 πάγωσε κυριολεκτικά τους Τούρκους που άρχισαν να τα μασάνε περί της αγοράς των S-400!

Αναλυτές εκτιμούν οτι οι Ρώσοι προσπαθούν να εκβιάσουν τους Τούρκους να προχωρήσουν στην άμεση αγορά των Α/Α Συστημάτων αλλά μάλλον το θέμα φαίνεται να κολλάει και οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες τις επόμενες ημέρες!

Χαρακτηριστικά χθές απουσίαζαν οι θριαμβολογίες απο τον Τουρκικό τύπο ,που υπήρχαν στο Παρελθόν ακόμη και στην ανακοίνωση της προκαταβολής (χωρίς να ανακοινώνει το ποσό του Ερντογάν )