Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ... EIXE ΚΡΥΦΤΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ...

Ο 32χρονος εντοπίστηκε στον καταυλισμό Ρομά της Εγλυκάδας Πατρών όπου είχε καταφύγει για να αποφύγει τη σύλληψη και σκόπευε να διαφύγει ...

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή της σύλληψης του δράστη της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου




Ο 32χρονος εντοπίστηκε στον καταυλισμό Ρομά της Εγλυκάδας Πατρών όπου είχε καταφύγει για να αποφύγει τη σύλληψη και σκόπευε να διαφύγει στη χώρα του.

Ο 32χρονος από την Αλβανία είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον δικηγόρο για να κλείσουν το ραντεβού και μάλιστα οι φυσικοί αυτουργοί είχαν λάβει το ποσό των 3.000 ευρώ, ως προκαταβολή.




Η παρουσία του στο δικηγορικό γραφείο πιστοποιείται από τα δακτυλικά αποτυπώματα που βρέθηκαν στο χώρο.

Στο πλαίσιο των ερευνών που διενεργήθηκαν στις 29 Οκτωβρίου σε διαμέρισμα επί της οδού Σοφοκλέους στην Καλλιθέα, όπου διέμεναν οι φυσικοί αυτουργοί, βρέθηκαν χειροβομβίδες, όπλα και αστυνομικές στολές, ενώ συνελήφθη ένας ακόμη Αλβανός που όμως δεν εμπλέκεται στη δολοφονία

Οι τρεις ηθικοί αυτουργοί έχουν κατηγορηθεί για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, παράβαση των νόμου περί όπλων και αλλοδαπών, παραχάραξη, πλαστογραφία και συμπλοκή.

Ο 32χρονος ομολόγησε την πράξη του και φέρεται να είπε ότι ήθελε να εκφοβίσει τον Ζαφειρόπουλο και όχι να τον σκοτώσει και ότι έγινε λάθος.

Ο Αλβανός πήγε σε τσιγγάνικο καταυλισμό στην Πάτρα για να κρυφτεί και να βρει τρόπο να διαφύγει στην Αλβανία. Οι αστυνομικοί, ωστόσο, κατάφεραν να φτάσουν τα ίχνη τους από τα τηλέφωνα και τις συνομιλίες.



newsbomb.gr