Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ... Η ΜΕΛΑΝΙΑ ΤΡΑΜΠ ΤΡΕΛΑΝΕ (ΚΑΙ) ΤΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ ΣΤΗ ΦΛΟΡΙΝΤΑ - ΒΙΝΤΕΟ

Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ επισκέφθηκαν στρατιωτικό προσωπικό στο Palm Beach της Φλόριντα. Οι ευχαριστίες του Προέδρου και η casual ...





Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ επισκέφθηκαν στρατιωτικό προσωπικό στο Palm Beach της Φλόριντα. Οι ευχαριστίες του Προέδρου και η casual εμφάνιση της Πρώτης Κυρίας.




Ο πρόεδρος των ΗΠΑ. Ντόναλντ Τραμπ. εκφώνησε ένα αισιόδοξο λόγο για την Ημέρα των Ευχαριστιών στα στρατεύματα στο εξωτερικό. Χαιρέτησε τις επιτυχίες που έχουν σημειωθεί στο Αφγανιστάν και στον πόλεμο ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος. Υπογράμμισε ακόμη ότι μάχονται για «κάτι αληθινό». Δίπλα του ως συνήθως και η Μελάνια Τραμπ που ξανά έκλεψε τη δόξα του!

Η Μελάνια Τραμπ εμφανίστηκε με… χαλαρό στυλ. Φορούσε ένα στενό μαύρο παντελόνι και πουκάμισο με ροζ και λευκό μικρό καρό (σ.σ. σημειώνεται πως η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ έχει φορέσει ξανά το συγκεκριμένο πουκάμισο, τον περασμένο Αύγουστο). Φορούσε επίσης casual μπλε παπούτσιακαι καθόλου κοσμήματα. Το στυλ της, όμως, δεν περιορίστηκε εκεί. Διότι κάτι… έλειπε. Τι ήταν αυτό; Μα το τζόκεϊ των φρουρών της αμερικανικής ακτοφυλακής!

Το φόρεσε, λοιπόν, και πόζαρε όλο χάρη ανάμεσα σε δεκάδες στρατιώτες…

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



Η Μελάνια Τραμπ έκανε και σχετική ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της Πρώτης Κυρίας στο Twitter. Σε αυτήν δήλωσε «ενθουσιασμένη» που πέρασε μέρος της γιορτής των Ευχαριστιών με τα μέλη της Ακσοφυλακής. Μάλιστα τα ευχαρίστησε που κρατούν τις ΗΠΑ ασφαλείς.