Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΕΧΕΙ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΚΑΥΤΟ ΛΑΔΙ - ΒΙΝΤΕΟ

Πόσοι από εμάς έχουν διαμαρτυρηθεί έστω και μία φορά για «φουσκωμένο» λογαριασμό σε εστιατόριο; Ακόμη και εντελώς άδικο να είχαμε, κα...




Πόσοι από εμάς έχουν διαμαρτυρηθεί έστω και μία φορά για «φουσκωμένο» λογαριασμό σε εστιατόριο; Ακόμη και εντελώς άδικο να είχαμε, κανείς δεν έφυγε με εγκαύματα πρώτου βαθμού στο πρόσωπο και αρκετούς μώλωπες σε όλο του το σώμα... Τουλάχιστον όχι και με τα δύο μαζί -γιατί καμία... ψιλή μπορεί να έπεσε- όπως έπαθε ένας Ινδός θαμώνας εστιατορίου στην περιοχή Μαχαράστρα.





Όλα ξεκίνησαν όταν ο νεαρός πελάτης διαμαρτυρήθηκε για τον λογαριασμό. Ο Vicky Mhaske θέλησε να δειπνήσει σε κινεζικό εστιατόριο. Όταν αντίκρισε το ποσό που πρέπει να πληρώσει, κάλεσε έναν από τους σερβιτόρους και αρνήθηκε να καταβάλει το ποσό. Κάλεσε μάλιστα και τον αδερφό του. Μαζί άρχισαν να κτυπούν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους και να προκαλούν ζημιές στο μαγαζί.

Τότε ξεκίνησε η... μεγάλη μάχη. Ο μάγειρας του κινεζικού εστιατορίου στην ινδική πόλη Thane, άρχισε να του πετάει καυτό λάδι από το τηγάνι που είχε μπροστά του και έψηνε το φαγητό. Το καυτό λάδι έλουσε από πάνω ως κάτω τον νεαρό, ο οποίος πλήρωσε ακριβά τον «τσαμπουκά» που έκανε -προφανώς- για να γλιτώσει τον λογαριασμό.
Δείτε το βίντεο με το επεισοδιακό γεύμα στο κινεζικό εστιατόριο...