Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΙΑ ΝΕΑ ΣΙΝΟΥΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ... ΑΜΕΣΗ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΣΤΡΑΤΟΥ!

Στο λιμάνι του Πειραιά, στη Στρατιωτική Διοίκηση Λιμένος Πειραιά, έφτασαν την Τετάρτη τρία ελικόπτερα τύπου CH-47D Σινούκ και δύο ε...







Στο λιμάνι του Πειραιά, στη Στρατιωτική Διοίκηση Λιμένος Πειραιά, έφτασαν την Τετάρτη τρία ελικόπτερα τύπου CH-47D Σινούκ και δύο εξομοιωτές πτήσης από τις ΗΠΑ, στο πλαίσιο υλοποίησης σχετικής στρατιωτικής συνεργασίας Ελλάδας και Αμερικής.




Τα ελικόπτερα συναρμολογούνται στο λιμάνι και ακολούθως θα πετάξουν στη βάση τους, στο αεροδρόμιο Μεγάρων.

Mε τα παραπάνω ελικόπτερα, ανέρχεται σε εννιά ο αριθμός των CH-47D Chinook που έχουν αποκτηθεί από τον Στρατό Ξηράς, τον τελευταίο χρόνο, από τα αποθέματα του Στρατού των ΗΠΑ. Με αυτή την κίνηση ενισχύεται ένας ευαίσθητος τομέας αυτός της αερομεταφοράς στρατευμάτων.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό, της Αεροπορίας Στρατού και της Διεύθυνσης Τεχνικού, «εγγυώνται την άμεση επιχειρησιακή αξιοποίηση των παραπάνω ελικοπτέρων», όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του υπουργείου.