Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ.... Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΔΩΡΑΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...!!

Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να οδηγηθεί στον Ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί ο 58χρονος που συνελήφθη και κατηγορείται από τι...

Στον ανακριτή σήμερα ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της Δώρας - Την στήριξη του κόσμου ζητά η αδελφή της





Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να οδηγηθεί στον Ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί ο 58χρονος που συνελήφθη και κατηγορείται από τις Αρχές ότι είναι ο δράστης της άγριας δολοφονίας της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη στο Β΄ νεκροταφείο με 14 μαχαιριές.



Η αδελφή της άτυχης εφοριακού μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook έκανε κάλεσμα στον κόσμο για να πάει το πρωί της Παρασκευής στην Ευελπίδων, όπου θα μεταβεί ξανά ο 58χρονος.

"Αδελφή μου πονεμένη έρχεται η ώρα της δικαίωσης σου αγγελούδι μου σε έσφαξε το κάθαρμα...σε πήρε από εμάς που σε αγαπάμε και εμείς ακόμη σε περιμένουμε. Αύριο στις 10 Ευελπίδων όποιος θέλει να μας στηρίξει" έγραψε στην ανάρτηση της.

Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη φορά που ο 58χρονος είχε οδηγηθεί στα δικαστήρια της Ευελπίδων συγγενείς της Δώρας Ζέμπερη καθώς και πολίτες που βρίσκονταν εκεί του επιτέθηκαν σπάζοντας τον αστυνομικό κλοιό.