Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

« Ο ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ»...!!

Την οργή της για τη χορήγηση διήμερης άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα, εξέφρασε σε συνέντευξή της στον ΣΚΑΪ η Αλεξία Μπακογιάννη, κόρη τ...

Αλεξία Μπακογιάννη: Ο Κουφοντίνας περνάει την άδεια του εκπαιδεύοντας και καθοδηγώντας ιδεολογικά την επόμενη γενιά των τρομοκρατών - ΒΙΝΤΕΟ





Την οργή της για τη χορήγηση διήμερης άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα, εξέφρασε σε συνέντευξή της στον ΣΚΑΪ η Αλεξία Μπακογιάννη, κόρη του δολοφονηθέντος πολιτικού και δημοσιογράφου Κώστα Μπακογιάννη.

"Το μεγάλο πρόβλημα που έγινε για εμάς προχθές, είναι ότι ξαναγίνεσαι 13 χρονών. Ξαναζείς όλον αυτό τον φόβο, όλο αυτόν τον τρόμο, νομίζω ότι είναι και ο στόχος τους. Ξαναζείς όλο αυτό το μίσος και τον θυμό και την αγριάδα μέσα στην οποία μεγάλωσες, την οποία προσπάθησες ανά καιρούς να παλέψεις και να την αντιμετωπίσεις…", ανέφερε χαρακτηριστικά η κα. Μπακογιάννη.




"Στα παιδιά μου έκλεισα τη τηλεόραση. Τους έχω απαγορεύσει αυτές τις δύο ημέρες να δούνε τηλεόραση, γιατί η πραγματικότητα είναι ότι εγώ, δεν ξέρω τι να τους πω κι αυτά που έχω να τους πω, δε θέλω να τους τα πω. Δε θέλω να γεμίσω τη καρδιά του με ένα νέο μίσος, να συνεχίσει αυτό το πράγμα.

Μου είπε ο γιος μου, τελείως τυχαία, γιατί τα παιδιά έχουν και ένστικτο καμιά φορά, χθες, ένα συγκλονιστικό πράγμα. Του έλεγα μια ιστορία, για τον Χάρι Πότερ και του έλεγα, βλέπεις ότι η αγάπη τα κερδίζει όλα και η αγάπη της μαμάς του τον προστάτευσε, τον μικρό μάγο και με ρωτάει ο γιος μου… «Εσύ, δεν αγαπούσες πολύ τον μπαμπά σου;», λέω: «Πάρα πολύ αγάπη μου» και μου απαντά: «Η δική σου αγάπη γιατί δεν τον προστάτευσε;»"… συμπλήρωσε η κα. Μπακογιάννη, τονίζοντας ωστόσο στη συνέχεια:

"Έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού ήταν κάποια παιδιά 20 χρονών που τον επεφυμούσαν. Αυτά τα παιδιά όταν σκοτώθηκε ο δικός μου ο πατέρας, δεν είχαν καν γεννηθεί. Τη διήμερη άδεια του, ο Κουφοντίνας τη περνάει εκπαιδεύοντας και καθοδηγώντας ιδεολογικά την επόμενη γενιά των τρομοκρατών. Αυτή την ευθύνη ότι θα ξαναβρεθούν άνθρωποι σαν και εμάς, 13ων και 11 χρονών, ποιος θα την πάρει; Γιατί το ξέρουμε, μας κάνει τη χάρη ο κ. Κουφοντίνας να γράφει βιβλία, να εξηγεί με πάρα πολλά λόγια πως δεν έχει μετανοήσει…

Η προσωπικότητα του είναι δυνατόν να μη προσμετρήθηκε, την ώρα που λέμε ότι συζητάμε να βγάλουμε έξω τον μεγαλύτερο κατά συρροή δολοφόνο μεταπολιτευτικά; Και εν πάση περιπτώσει, το συμβούλιο των φυλακών, το οποίο πριν τρεις μήνες με τον ίδιο νόμο είχε γνωμοδοτήσει αρνητικά, ήταν παράνομο;" ανέφερε η Αλεξία Μπακογιάννη, για να σχολιάσει αμέσως μετά, τη κόντρα της μητέρας της Ντόρας Μπακογιάννη με τον Σταύρο Κοντονή στη Βουλή για το θέμα της άδειας Κουφοντίνα:

"Ο κ. Κοντονής, αντί να ‘ρθει, να κάνει μια δήλωση πολιτική, μα τόσες δηλώσεις έχουνε κάνει εναντίον της δικαιοσύνης, ή μάλλον κρίνοντας την δικαιοσύνη, δηλώσεις για την Ηριάννα, δηλώσεις για το Συμβούλιο της Επικρατείας, ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Αντί να έρθει ο κ. Κοντονής, να κάνει λοιπόν, και για εμάς μια δήλωση και να πει ότι διαφωνεί πολιτικά, το μόνο που ήξερε να κάνει ήταν να βρίσει τη μάνα μου; Έχουμε χάσει πια κάθε έννοια δικαίου. Τι είναι καλό και και τι είναι κακό σ’ αυτή τη χώρα. Έχουμε μπερδευτεί εντελώς".



enikos.gr