Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΗΠΩΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΧΟΡΤΑ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ... ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΤΣΕΧΟΣ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ!

Ο Τσέχος δεν μπόρεσε να εξηγήσει για ποιο λόγο είχε μαζί του τα αιχμηρά όργανα τα οποία κατασχέθηκαν Οπλισμένος σαν αστακός ήταν έν...





Ο Τσέχος δεν μπόρεσε να εξηγήσει για ποιο λόγο είχε μαζί του τα αιχμηρά όργανα τα οποία κατασχέθηκαν

Οπλισμένος σαν αστακός ήταν ένας 43χρονος Τσέχος που εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος στον εξωτερικό χώρο του πάρκινγκ ενός παραλιακού ξενοδοχείου της Καλαμάτας, όπου καθόταν μέσα στο σταθμευμένο αυτοκίνητό του, άγνωστο για ποιον λόγο.





Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το όχημα ήταν νοικιασμένο και έκαναν έλεγχο στον αλλοδαπό οδηγό, τα ταξιδιωτικά έγγραφα του οποίου ήταν νόμιμα. Όταν, όμως, έκαναν έρευνα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, ανακάλυψαν έκπληκτοι ένα μεγάλο μαχαίρι με λάμα μήκους 0,30 εκατοστών που είχε κρυμμένο ανάμεσα στο μπροστινό και το πίσω κάθισμα!

Ακολούθησε έρευνα στην βαλίτσα του 43χρονου, που βρισκόταν στο πορτ μπαγκάζ και εκεί βρέθηκαν άλλα τρία μαχαίρια και ένας σουγιάς! Ο Τσέχος δεν μπόρεσε να εξηγήσει για ποιο λόγο είχε μαζί του τα αιχμηρά όργανα τα οποία κατασχέθηκαν και σε βάρος του σχηματίστηκα δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.