Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΨΥΧΟΡΡΑΓΟΥΣΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ... ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΗΝ ΡΩΣΙΑ.ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΑΒΟΗΘΗΤΟΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη Σε ένα νοσοκομείο της ρωσικής πόλης Smolensk μια κάμερα ασφαλείας κατέγραψε ένα θλιβερό γεγονός. ...




Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Σε ένα νοσοκομείο της ρωσικής πόλης Smolensk μια κάμερα ασφαλείας κατέγραψε ένα θλιβερό γεγονός. Το βίντεο που κυκλοφόρησε, δείχνει ότι ένας σοβαρά αιμορραγικός άνδρας κατέρρευσε στο πάτωμα του νοσοκομείου αφού δεν έλαβε βοήθεια για 20 λεπτά.

Το περιστατικό φέρεται να συνέβη μία νύχτα τον περασμένο Ιούνιο, αφού ο άνθρωπος γιόρτασε τα 47α γενέθλιά όταν μια ομάδα ανδρών τον επιτέθηκαν στο δρόμο. Ένα ασθενοφόρο τον μετέφερε στο νοσοκομείο γύρω στις 11 μ.μ. τοπική ώρα με τραυματισμό στο κεφάλι.





Οι ηχογραφήσεις από το νοσοκομείο λέγεται ότι έχουν αρχίσει στις 4:20. Ο άνθρωπος έρχεται μέσα από μια πόρτα στο διάδρομο και στη συνέχεια πέφτει στο έδαφος. Ένας γιατρός περνά μπροστά του και τον βλέπει, αλλά δεν τον βοηθάει. Κανείς δεν παρεμβαίνει για τουλάχιστον 15 λεπτά. Κατά τη διάρκεια αύτη, ο ασθενής προσπάθησε να σηκωθεί, αλλά απέτυχε.

Ανυψώνει το κεφάλι του σε έναν πάγκο και παραμένει ακίνητος στο πάτωμα. Το προσωπικό του νοσοκομείου έρχεται λίγα λεπτά αργότερα και προσπαθεί μάταια να ξυπνήσει τον αναίσθητο άνθρωπο. Ο άνδρας τελικά απομακρύνθηκε από το προσωπικό στις 4:48.

Σύμφωνα με την οικογένειά του, ο άντρας ήταν τότε σε κώμα στη μονάδα εντατικής θεραπείας για συνολικά έντεκα ημέρες πριν πεθάνει. Το προσωπικό του νοσοκομείου ισχυρίζεται ότι ο ασθενής έχει λάβει άμεση βοήθεια. Ήταν μεθυσμένος και επιθετικός με το προσωπικό. Το περιστατικό ερευνάται περεταίρω.



ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr