Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ!» ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΟΝΗΡΟ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΟ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ!

Το... δράμα μιας 23χρονης Αυστραλής που συγκεντρώνει χρήματα διαδικτυακά για να κάνει επέμβαση μείωσης στήθους Να πάρει τα πράγματα...




Το... δράμα μιας 23χρονης Αυστραλής που συγκεντρώνει χρήματα διαδικτυακά για να κάνει επέμβαση μείωσης στήθους

Να πάρει τα πράγματα στα χέρια της αποφάσισε μια 23χρονη Αυστραλή και μητέρα δύο παιδιών, η οποία αντιμετωπίζει εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις στην καθημερινή της ζωή εξαιτίας του τεράστιου στήθους της.





Η Sheridan Larkman βρίσκεται εδώ και χρόνια στη λίστα αναμονής του δημόσιου ασφαλιστικού συστήματος της χώρας της με την ελπίδα να υποβληθεί σε επέμβαση μείωσης στήθους και να απαλλαγεί από το «βάρος» που καταπονεί την υγεία της και την ψυχολογία της από την ηλικία των... οχτώ ετών!

Ωστόσο, μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει καμία εξέλιξη και η νεαρή μητέρα αποφάσισε να ξεκινήσει μια καμπάνια συγκέντρωσης χρημάτων στη σελίδα GoFundMe, προκειμένου να συγκεντρώσει τα 10.000 δολάρια που απαιτούνται για την επέμβαση.







Όπως αποκαλύπτει η ίδια στη σελίδα της, το τεράστιο στήθος της αποτελεί ένα καθημερινό βάσανο για εκείνη, τόσο εξαιτίας των χυδαίων σχολίων που δέχεται καθημερινά (ακόμα και όταν είναι ντυμένη σεμνά και συνοδεύει τα παιδιά της) όσο και εξαιτίας του ανυπόφορου πόνου στη μέση της που προκαλεί το μεγάλο βάρος.




Η κοπέλα, που φορούσε στηθόδεσμο μεγέθους D όταν ήταν δέκα ετών και HH όταν ήταν 16, πίστευε - με βάση όσα της έλεγαν οι γιατροί - ότι κάποια στιγμή το στήθος της θα σταματούσε να μεγαλώνει. Ωστόσο αυτό δεν έχει συμβεί ακόμα, με αποτέλεσμα να ξοδεύει μια περιουσία κάθε λίγους μήνες για νέους στηθόδεσμους, ολοένα και πιο ακριβούς για να συγκρατούν τον μεγάλο όγκο.



«Τα στήθη μου δηλητηριάζουν την υγεία μου», λέει η νεαρή μητέρα στην απεγνωσμένη έκκληση στη σελίδα της. «Βοηθήστε με να κάνω επέμβαση μείωσης για να γλιτώσω από τον πόνο και να αρχίσω να απολαμβάνω πιο ενεργά τη ζωή με τα παιδιά μου».

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ