Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ... ΓΕΩΡΓΟΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΕ ΛΑΘΡΟΘΗΡΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΝΤΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ

Οργή και μόνον οργή προκαλεί το απύθμενο θράσος των δύο λαθροθήρων - Ένας 33χρονος βιοκαλλιεργητής εντόπισε τους 2 λαθροθήρες να προκ...




Οργή και μόνον οργή προκαλεί το απύθμενο θράσος των δύο λαθροθήρων
- Ένας 33χρονος βιοκαλλιεργητής εντόπισε τους 2 λαθροθήρες να προκαλούν φθορές στο χωράφι του



Εν συνεχεία είχαν σοβαρή λεκτική αντιπαράθεση με τον έναν κυνηγό να βγαίνει εκτός εαυτού
- Χρησιμοποιώντας το κοντάκι κυνηγετικού όπλου τον χτύπησαν στο κεφάλι και μετά το 'σπασαν στην πλάτη του!
- Ο άνδρας πλέον νοσηλεύεται σε νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι και την πλάτη
Ενώ συνέχισαν σπάζοντας τελικά το κοντάκι στην πλάτη του 33χρονου.
Με τραύματα στο κεφάλι νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ένας 33χρονος βιοκαλλιεργητής, μετά από την αγριότατη επίθεση την οποία υπέστη από λαθροθήρες, με έναν εκ των οποίων να τον χτυπά με το κοντάκι στο κεφάλι, και εν συνεχεία σπάζοντας το κοντάκι χτυπώντας τον στην πλάτη τον άτυχο άνδρα!

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την εφημερίδα "ΠΟΛΙΤΗ" την Τετάρτη (15/11) στο χωριό Κάτω Πλάτρες ο 33χρονος εντόπισε τους δυο νεαρούς να κυνηγούν σε απαγορευμένη περιοχή κυνηγιού.

Τότε ήταν που τους επέπληξε για την παράνομη δραστηριότητά τους, καθώς δε τόσο αυτοί όσο και οι σκύλοι τους είχαν προκαλέσει ζημιές στις καλλιέργειές του.

Η μια κουβέντα έφερε την άλλην και η λογομαχία γινόταν όλο και εντονότερη, και τότε, σύμφωνα με την καταγγελία του 33χρονου ο ένας εκ των κυνηγών τον κτύπησε με το κοντάκι του κυνηγετικού του όπλου στο κεφάλι.

Με τον βιοκαλλιεργητή πλέον αιμόφυρτο πεσμένο στο έδαφος, ο κυνηγός σε έξαλλη κατάσταση συνέχισε να τον κτυπά, σπάζοντας τελικά και το κοντάκι στην πλάτη του 33χρονου, ενώ λίγο μετά οι δύο κυνηγοί τον εγκατέλειψαν εκεί αβοήθητο.

Εν τέλει ο 33χρονος βιοκαλλιεργητής μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου έγινε συρραφή των τραυμάτων του στο κεφάλι και κρατήθηκε για νοσηλεία.

newsit.com.cy