Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΙΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ «ΣΤΟΧΟ» ΤΑ ΑΝΤΕΘΝΙΚΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ! ΤΟΥΣ ΕΤΣΟΥΞΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΥΕΛΠΙΔΕΣ...

Τα αντεθνικά παρτάλια (που έχουν ξεσαλώσει με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και έχουν φτάσει στο σημείο να παίρνουν τηλέφωνα και να θέτουν......






Τα αντεθνικά παρτάλια (που έχουν ξεσαλώσει με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και έχουν φτάσει στο σημείο να παίρνουν τηλέφωνα και να θέτουν... αιτήματα στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης!) τόλμησαν να πιάσουν στο στόμα τους τον «Στόχο», χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα... φασιστικό, γιατί τους έτσουξε το δημοσίευμα για το σύνθημα που φώναξαν τα παλικάρια ΜΑΣ οι Ευέλπιδες, στη στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου!




Το θέμα ανέδειξε ο «Στόχος» που κυκλοφορεί και φυσικά προκάλεσε εγκεφαλικά στους λαπάδες του διεθνισμού που μισούν το Έθνος και τον Στρατό ΜΑΣ. Σαν γνήσιοι μάλιστα καταδότες (όπως ήταν και αρκετοί ιδεολογικοί τους πρόγονοι) έτρεξαν να πάρουν τηλέφωνα για να "καρφώσουν" και να ζητήσουν να τιμωρηθούν οι Ευέλπιδες! Και έγραψαν οι πορωμένοι μπούληδες (άραγε τρέμουν μη χάσουν το φαγάκι της μανούλας υπηρετώντας την στρατιωτική τους θητεία ή δεν θα έχουν ποιος να τους πλύνει τα σώβρακα;) που βγάζουν... φασίστες και τους Ευέλπιδες:

«Η νέα επίθεση του φασιστικού ΣΤΟΧΟΥ (ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΥ ΓΗΣ ΦΩΝΑΞΑΝ ΟΙ ΕΥΕΛΠΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ-ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ ΞΕΠΛΕΝΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΣ, 02/11/2017) εναντίον του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για τις αποκαλύψεις μας σχετικά με τα εθνικιστικά συνθήματα που φώναξε οργανωμένα και συντεταγμένα το Άγημα της Σχολής Ευελπίδων στην Στρατιωτική Παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη και την απαίτηση παρέμβασης του Υπουργείου Άμυνας, αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι οι φασίστες έχουν ριζώσει μεταξύ των σπουδαστών Στρατιωτικών Σχολών.
Κανένας από την κυβέρνηση και την στρατιωτική ηγεσία δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν ήξερε...
Τα παράνομα συνθήματα τα φώναξαν οι Ευέλπιδες μόλις το άγημα πέρασε μπροστά από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και μάλιστα σε πανελλαδική μετάδοση μέσω της ΕΡΤ που κάλυπτε την παρέλαση!

ΑΠΛΩΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ!

Η Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων επικοινώνησε τηλεφωνικά με το Γενικό Επιτελείο Στρατού, το Γραφείο του ΑΝΥΕΘΑ Δ.Βίτσα και τη Διοίκηση της Σχολής Ευελπίδων.




Ποια ήταν η αντίδραση τους;
ΑΠΛΩΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ: Στρατηγοί και πολιτικοί τους προϊστάμενοι
Γελάκια, αστεϊσμοί και υπεκφυγές, συνόδεψαν την συγκάλυψη, που ήταν βεβαίως δεδομένη.
Γιατί τα όσα έγιναν στην στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης αποδεικνύουν ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, στον Στρατό, δίνει το χέρι στους Φασίστες και στους ΝΑΖΙ, για να μας επιβάλλουν από κοινού τον Εθνικισμό, Μιλιταρισμό και την Πολεμοκαπηλεία τους!
Το λέμε ξεκάθαρα: η κυβέρνηση καλύπτει τους Φασίστες στην Σχολή Ευελπίδων.
Από το 2011, οι φασίστες έχουν κάνει με πάταγο γνωστή την δράση τους στην ΣΣΕ όταν στην επέτειο της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου, γιόρτασαν την "Επανάσταση των Συνταγματαρχών".
Και τότε έπεσαν στα μαλακά. Τους υποστήριξαν πολιτικοί της ΝΔ και του ΛΑΟΣ, Μητροπολίτες, δημοσιογράφοι, Απόστρατοι Στρατιωτικοί αλλά και γνωστοί για την ακρότητα των απόψεων τους καθηγητές της ΣΣΕ. Μάλιστα, ένας από αυτούς μήνυσε το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ γιατί αποκαλύψαμε και εμείς τις σιχαμερές απόψεις τους, τις χυδαίες και επικίνδυνες συμπεριφορές τους.

Όμως, η συνύπαρξη του πρωθυπουργικού συμβούλου του Αντώνη Σαμαρά Μπαλτάκου με τον ΝΑΖΙ υπόδικο Κασιδιάρη απέδειξε την πολιτική και υπηρεσιακή συνεργασία των ΝΑΖΙ με τις Μνημονιακές κυβερνήσεις των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ενώ η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ξεπλένει πολιτικά τους ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής και συγκροτεί μαζί τους ¨εθνικά μέτωπα", κάνοντας πράξη και τις απαιτήσεις γνωστών εφοπλιστικών κύκλων!
Εμείς καταδικάζουμε την ακραία αυτή εθνικιστική παράσταση και καλούμε στην συγκρότηση ενός Κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό ενάντια στον πόλεμο, εθνικισμό, φασισμό.
Η πάλη ενάντια στον φασισμό είναι άμεσα συνδεδεμένη με την πάλη ενάντια στον Κοινοβουλευτικό Ολοκληρωτισμό, ενάντια στην κυβέρνηση, τα Μνημόνια, την ΕΕ και το ΝΑΤΟ, τους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς και τον σύγχρονο αστικό ΜεγαλοΙδεατισμό.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ»


Ας πάρουν επιτέλους απόφαση τα ρετάλια πως όποιες πλάτες και αν έχουν ο ΣΤΡΑΤΟΣ θα τιμάει το ΕΘΝΟΣΗΜΟ και την Ιστορία της Πατρίδας ΜΑΣ! Και αν δεν τους αρέσει, υπάρχει πάντα και η Βόρεια Κορέα, στην οποία μπορούν να μεταναστεύσουν για να καταγγέλλουν εκεί τον στρατό, αν τολμάνε φυσικά! Και αν τους πέφτει μακρυά, μπορούν να πάνε στην Τουρκία, να δούμε πόσο παληκάρια είναι...