Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΟ... ΒΙΝΤΕΟ: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΕΣΩΡΟΥΧΟ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΜΕΣΑ ΜΙΑ ΑΡΑΧΝΗ...

Η φοβία για τις αράχνες είναι μια από τις πιο γνωστές σε όλο τον κόσμο και μπορεί να οδηγήσει όποιον πάσχει από αυτή σε απρόβλεπτες ...

Βίντεο: Παρουσιάστρια έδειξε το εσώρουχό της επειδή πίστεψε ότι μέσα είχε μπει αράχνη




Η φοβία για τις αράχνες είναι μια από τις πιο γνωστές σε όλο τον κόσμο και μπορεί να οδηγήσει όποιον πάσχει από αυτή σε απρόβλεπτες πράξεις.




Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, λογική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η κίνηση μιας παρουσιάστριας στη Ρουμανία να σηκώσει το φόρεμά της και να αποκαλύψει το διαφανές εσώρουχο που φορούσε επειδή πίστευε ότι επάνω της περπατούσε μια αράχνη.

Η Ιλίνκα Βαντίτσι παρουσίαζε το ριάλιτι σόου Bravo ai Still (Μπράβο έχεις στυλ) όταν ξαφνικά παίχτες, παραγωγοί και τηλεθεατές την είδαν να βάζει τα χέρια της μέσα από το φόρεμά της και να το σηκώνει ψηλά στον αέρα.
Η Βαντίτσι ηρέμησε μόνο όταν ένας εργαζόμενος στην παραγωγή την πλησίασε και αφού έκανε έναν... επιτόπιο έλεγχο διαπίστωσε ότι τίποτα δεν περπατούσε πάνω της.

Αν και η ίδια συνέχισε κανονικά το γύρισμα εντούτοις η ντροπή για ό,τι είχε προηγηθεί ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της.