Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΚΑΝΕΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ... ΘΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΚΗΔΕΙΕΣ ΣΑΣ... ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ»...!!! ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΡΑΣΗ...!!

Η αστυνομία θα σας συλλαμβάνει , θα σας μεταγάγει με ασφάλεια , η πολιτεία θα σας ¨βγάζει¨ έξω ,τα συντρόφια σας θα σας αποδέχονται...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ




Η αστυνομία θα σας συλλαμβάνει , θα σας μεταγάγει με ασφάλεια , η πολιτεία θα σας ¨βγάζει¨ έξω ,τα συντρόφια σας θα σας αποδέχονται ως ¨πνευματικούς καθοδηγητές τους ¨, εμείς όμως θα ερχόμαστε και στις κηδείες σας . Ναι , μέλη μας είναι και συγγενείς των θυμάτων σας .




Έχετε και εσείς συγγενείς !!

Άντρο τρομοκρατών τα Εξάρχεια ξεκάθαρα πλέον με ανοχή δικαιοσύνης και πολιτείας.

Ιδού οι αποδείξεις :

Ήταν 2 Νοεμβρίου 1991 , η κλούβα των ΜΑΤ ( όπως και σήμερα ) βρισκόταν στα Εξάρχεια στην οδό Χαρ. Τρικούπη 37για εκτέλεση υπηρεσίας.

Ο Γιάννης Βαρής είχε συμπληρώσει μόλις έντεκα μήνες ως αστυφύλακας όταν στις 2 Νοεμβρίου 1991 μία ρουκέτα χτύπησε το υπηρεσιακό λεωφορείο στο οποίο επέβαινε. Στα 26 του χρόνια έγινε ένα από τα θύματα της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη ενώ πολλοί συνάδελφοί του που τραυματίστηκαν δεν έχουν ακόμα συνέλθει.

Η προκήρυξη της 17 Νοέμβρη έγραφε …

«…Αποφασίσαμε να χτυπήσουμε μια κλούβα των ΜΑΤ, που αστυνόμευε την περιοχή των Εξαρχείων και που γι’ αυτό κάθε βράδυ άλλαζε θέση, σταθμεύοντας άλλοτε Ιπποκράτους και Καλλιδρομίου, άλλοτε Ιπποκράτους και Διδότου, άλλοτε Χαριλάου Τρικούπη. Τη χτυπήσαμε με αυτοσχέδιο μπαζούκας, που εκτόξευσε ρουκέτα των 3,5 ιντσών και με ρίψη χειροβομβίδας ..»

Στις 25 Μαΐου 2014 (παραμονή ευρωεκλογών) τρομοκράτες επιτέθηκαν με όπλο τύπου καλάσνικοφ σε κτίριο επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη στα Εξάρχεια όπου στεγάζονται τα γραφεία του ΠαΣοΚ. Από τύχει δεν σκοτώθηκαν αστυνομικοί.

Ήταν 11 Ιανουαρίου του 2017 (πριν λίγους μήνες ) όταν νέα επίθεση των τρομοκρατών κατά αστυνομικών έλαβε χώρα έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ για άλλη μια φορά . ‘Άγνωστος από το ίδιο σημείο , άνοιξε Πυρ κατά του λεωφορείου της αστυνομίας τα ξημερώματα, τραυματίζοντας έναν αστυνομικό, ήθελε νεκρούς.

Στις 6 Νοέμβριου 2017 πριν τις 20:00 κατά σκοπού της κλούβας των ΜΑΤ που βρισκόταν στην συμβολή των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Διδότου , άνδρας που πλησιάζει από την οδό Ζωοδόχου Πηγής έχοντας προτεταμένα το χέρι του , άρχισε να ρίχνει στοχευμένες βολές πιθανότατα από καλάσνικοφ . Ήθελε αίμα αστυνομικών , ήθελε νεκρούς πολλούς αστυνομικούς , όπως δείχνει η σφοδρότητα της επίθεσης και τα ίχνη από βολίδες στον στύλο ενός φωτεινού σηματοδότη, σε ένα κατάστημα ρούχων καθώς και σ ένα δέντρο




Μετά από 23 χρόνια η ίδια τρομοκρατία εμφανίζεται ποιο αποφασιστική στο να σκοτώσει αστυνομικό …. ,ποιο είναι το επίπεδο εγχώριας τρομοκρατίας κύριε Υπουργέ ; Ο Γιατζόγλου ήταν μια νέα αρχή στο χόμπι μας . Φιλέτο κι αυτός, έτοιμο στο πιάτο της αντιτρομοκρατικής , ακολουθεί αυτός ¨που βάφει τα μαλλιά του¨

Ο σκοπός όμως της κατάργησης των φυλακών τύπου Γ΄ και η άδεια στον Κουφοντίνα ως συνέπειά της , μας άλλαξε τα σχέδια. (ρωτήστε τον γιατί γύρισε 1,5 ώρα νωρίτερα στην στενή )

Εάν η δικαιοσύνη και η πολιτεία ανέχονται ¨προαπαιτούμενα εμφυλίου¨, εάν ανέχονται την ¨τρομοκρατία ως ιδεολογία ¨ στ όνομα της Δημοκρατίας, τότε ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ για τον επιπλέον λόγο ότι ,τον πόνο κάποιων εξ ημών δεν τον γιατρεύει ο χρόνος .

Η κοινωνία πρέπει να αμυνθεί , θυμηθείτε τον άδικο θάνατο του φοιτητή Θάνου Αξαρλιάν από τους τρομοκράτες , ήταν μόλις 20 χρονών.

Τα νέα μέτρα που σχεδιάζει η αστυνομία με αφορμή την πρόσφατη επίθεση εναντίων αστυνομικών , είναι ποιο κοντά ¨στο περιβάλλον των τρομοκρατών ¨ , όπερ σημαίνει ότι θα είναι ποιο επικίνδυνα για τους αστυνομικούς αφού , οι επιθέσεις εναντίων τους θα μπορούν να γίνουν παντού πλέον .( θυμηθείτε την εκτέλεση του υπαρχιφύλακας Νεκτάριου Σάββα, 41 ετών από την υπο-ομάδα τους , Σέχτα Επαναστατών )

Μόνο μία είναι η λύση !! Να τους κυνηγούν «φαντάσματά » σ όλη τους την ζωή.

Η φιλοσοφία τους «ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΟΠΛΙΖΟΝΤΑΙ πεθαίνουν » , θα τους επιστραφεί με τόκο . Τα άγνωστα πτώματα που θα ανακαλύπτονται κάθε τόσο , μπορεί να είναι και δικά τους . Το ίδιο και τα «μηνύματα »!!

Η δημοσιότητα μας αφήνει παγερά αδιάφορους .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

(σύντομα πάλι , εν δράσει )