Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ «ΠΟΡΩΣΕ» Ο ΜΠΕΡΙΤΣΟ ΤΗΣ ΣΕΒΙΛΛΗΣ...: ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΣΥΓΚΙΝΕΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ «ΜΠΑΡΤΣΑ»

Κανείς δεν γνώριζε μέχρι την Τρίτη το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Εντουάρντο Μπερίτσο. Ο προπονητής της Σεβίλλης αποκάλυ...






Κανείς δεν γνώριζε μέχρι την Τρίτη το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Εντουάρντο Μπερίτσο. Ο προπονητής της Σεβίλλης αποκάλυψε στους παίκτες του ότι πάσχει από καρκίνο στον προστάτη, στο ημίχρονο του αγώνα με τη Λίβερπουλ.



Η Λίβερπουλ βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 3-0 στο παιχνίδι με τη Σεβίλλη στην Ανδαλουσία, για την 5η αγωνιστική του Champions League. Ωστόσο, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, καθώς οι γηπεδούχοι πέτυχαν τρία γκολ στο δεύτερο μέρος κι έφεραν το παιχνίδι στα ίσια (3-3).

Ο Μπερίτσο αποκάλυψε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου στους παίκτες του ότι πάσχει από καρκικό στον προστάτη κι εκείνοι βρήκαν σαν… καμικάζι στο δεύτερο ημίχρονο, πετυχαίνοντας τρία γκολ. Μετά την απίστευτη ισοφάριση (3-3) στο 94’, οι παίκτες της Σεβίλλης έπεσαν πάνω στον προπονητή τους και του αφιέρωσαν το τρομερό κατόρθωμα τους.

Η συγκινητική κίνηση της Μπαρτσελόνα

Στο μεταξύ, η Μπαρτσελόνα προχώρησε σε μία τρομερή κίνηση. Η διοίκηση των «μπλαουγκράνα» ενημέρωσε τον Εντουάρντο Μπερίτσο ότι θα του προσφέρει το ιατρικό της επιτελείο για να του κάνει την επέμβαση.