Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ...!

Η παγκόσμια κοινή γνώμη δεν έχει συνέλθει από το σοκ της τρομοκρατικής επίθεσης με τους 305 νεκρούς στο Βόρειο Σινά και οι τζιχαντισ...

Με επιθέσεις τα Χριστούγεννα απειλούν οι τζιχαντιστές | Newsit.gr




Η παγκόσμια κοινή γνώμη δεν έχει συνέλθει από το σοκ της τρομοκρατικής επίθεσης με τους 305 νεκρούς στο Βόρειο Σινά και οι τζιχαντιστές φροντίζουν να εκμεταλλευθούν το φόβο. Με αρρωστημένες φωτογραφίες απειλούν με επιθέσεις τα Χριστούγεννα.




«Σύντομα, στις γιορτές σας». Με αυτή τη φράση συνοδεύουν οι τζιχαντιστές δυο σοκαριστικές φωτογραφίες. Δυο εικόνες που χρησιμοποιούν για να στείλουν απειλητικό μήνυμα για επιθέσεις στην Ευρώπη τα Χριστούγεννα.

Στη μια, ένας άνδρας κρατά ένα ματωμένο μαχαίρι και στην εικόνα φαίνονται ο Πύργος του Άιφελ και χριστουγεννιάτικες αγορές. Στη δεύτερη, ο Άγιος Βασίλης, με τα χέρια δεμένα με σχοινί και πίσω του ένας μαυροφορεμένος τζιψαντιστής σαν να ετοιμάζεται να τον αποκεφαλίσει.
Χριστούγεννα τρόμου σε Βρετανία, Γερμανία και Γαλλία

Ο ISIS απειλεί να αιματοκυλήσει τα Χριστούγεννα. Τη μεγάλη γιορτή των Χριστιανών. Με προπαγανδιστικές αφίσες που «κυκλοφορεί» μέσα από τα media που εκμεταλλεύεται, καλεί τους πιστούς του να επιτεθούν κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου σε Γαλλία, Γερμανία και Βρετανία.

«Σύντομα στις γιορτές σας» γράφουν οι αφίσες. Η φράση είναι γραμμένη σε τρεις γλώσσες: αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά.

Έχουν επιλέξει προσεκτικά τις φωτογραφίες που συνθέτουν τις αφίσες του τρόμου. Χριστουγεννιάτικες αγορές, τον Πύργο του Άιφελ. Ένα χέρι που κρατά ένα αιματοβαμμένο μαχαίρι σοκάρει.





Όπως σοκάρει και η φωτογραφία που δείχνει τον Άγιο Βασίλη, με φόντο πιθανότατα τη Regent Street στο Λονδίνο, με τα χέρια δεμένα με σχοινί. Πίσω του βρίσκεται ένας μαυροφορεμένος άνδρας. Μοιάζει με τους δήμιους του Ισλαμικού Κράτους. Το χέρι του είναι στον ώμο του αγαπημένου «Αγίου» των παιδιών. Ο οποίος μοιάζει να είναι πεσμένος στα γόνατα, σαν να περιμένει τον αποκεφαλισμό του. 


Τις εικόνες αυτές βρήκε το BlackOps Cyber, ένα σκοτεινό δίκτυο μυστικών υπηρεσιών, πριν από μερικές ημέρες, όπως αναφέρουν οι Epoch Time.

Πηγή: Mirror