Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΥΣΤΑΤΟ ΧΑΙΡΕ» ΣΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΣΜΑΡΑΓΔΑΚΗ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΠΡΟΩΡΑ ΚΙ ΕΣΩΣΕ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ...

Μέσα σε βαθιά οδύνη οι Βασιλειές αποχαιρέτησαν προχθές το μεσημέρι τον Μανόλη Σμαραγδάκη, έναν νέο άνθρωπο που έφυγε πρόωρα από τη ...







Μέσα σε βαθιά οδύνη οι Βασιλειές αποχαιρέτησαν προχθές το μεσημέρι τον Μανόλη Σμαραγδάκη, έναν νέο άνθρωπο που έφυγε πρόωρα από τη ζωή, παλεύοντας για χρόνια με σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα.




Ο 39χρονος Μανόλης το τελευταίο διάστημα είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην Αθήνα και λίγο μετά την επιστροφή του στο Ηράκλειο παρουσίασε επιπλοκή και εισήχθη εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου άφησε την τελευταία του πνοή, μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο.



Μεγαλείο ψυχής

Οι γονείς του Μανόλη, παρά το βαρύ πένθος και την οδύνη για την απώλεια του παιδιού τους βρήκαν το ψυχικό σθένος και το κουράγιο να προσφέρουν ζωή σε άλλους ανθρώπους, δωρίζοντας ζωτικά όργανα του γιου τους. Μετά την επιθυμία των συγγενών του, η επικοινωνία του ΠΑΓΝΗ με τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων ήταν άμεση και πολύ γρήγορα ξεκίνησε η διαδικασία της μεταφοράς των οργάνων στη χώρα μας αλλά και στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στη Γερμανία όπου βρέθηκε συμβατός δότης για τους πνεύμονες του αδικοχαμένου νέου.

Η εξόδιος ακολουθία εψάλη στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στις Βασιλειές, παρουσία πλήθους κόσμου.

cretapost