Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ (ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ) ΕΣΦΑΞΕ ΤΗΝ ΔΩΡΑ...;;; ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΒΑΣΙΚΟ ΥΠΟΠΤΟ ΠΙΑΜΣΕΝΟ ΑΠΟ ΚΑΜΕΡΕΣ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ...!!!

Πληροφορία ότι το κινητό της άτυχης εφοριακού εντοπίστηκε να εκπέμπει σήμα πέριξ της Ομόνοιας, ώρες μετά τη δολοφονία της, “κλειδών...






Πληροφορία ότι το κινητό της άτυχης εφοριακού εντοπίστηκε να εκπέμπει σήμα πέριξ της Ομόνοιας, ώρες μετά τη δολοφονία της, “κλειδώνει” με το γεγονός ότι οι αστυνομικοί έχουν την εικόνα ενός άνδρα που λίγο μετά το άγριο έγκλημα ακολούθησε μια περίεργη διαδρομή με αφετηρία το Δεύτερο Νεκροταφείο.




“Έχουν” τον δολοφόνο στις κάμερες

Οι αστυνομικοί έκαναν φύλλο και φτερό ολόκληρη την περιοχή πέριξ του Δεύτερου Νεκροταφείου. Το πρώτο πράγμα που αναζήτησαν ήταν πλάνα από κάμερες ασφαλείας σπιτιών και καταστημάτων.

Στα πλάνα αυτά, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του Newsit.gr, γρήγορα εντοπίστηκε ένας άνδρας που φαίνεται τουλάχιστον ύποπτος.

Πρόκειται σύμφωνα με πηγές του newsit.gr για ένα άνδρα πιθανότατα ασιατικής καταγωγής. Οι αστυνομικοί τον έχουν βάλει στο στόχαστρο καθώς εμφανίζεται σε πλάνα κάμερας στην οδό Ηρακλείου.

Μοιάζει να εμφανίζεται από το… πουθενά λένε οι πληροφορίες του Newsit.gr από ένα σημείο όπου δεν υπάρχει πρόσβαση παρά από τις γραμμές του τρένου.

Μοιάζει δηλαδή ο άνδρας αυτός να έχει βγει από το Δεύτερο Νεκροταφείο πηδώντας τη μάνδρα και στη συνέχεια να έχει διασχίσει τις γραμμές.


Γιατί λοιπόν κάποιος θα αποχωρούσε λίγο μετά την άγρια δολοφονία της εφοριακού από το νεκροταφείο με αυτόν τον τρόπο;

Οι αστυνομικοί είναι σχεδόν βέβαιοι ότι το άτομο αυτό είναι ο δράστης της δολοφονίας.




Για τον λόγο αυτό προσπάθησαν να τον εντοπίσουν και σε άλλες κάμερες. Κατάφεραν να βρουν κι άλλα πλάνα του, αλλά οι πληροφορίες του Newsit.gr λένε ότι “χάνεται” λίγο πριν τον ηλεκτρικό σταθμό του Περισσού.

Δεν τον “έχουν” να μπαίνει στον σταθμό, ωστόσο η έρευνα δεν σταμάτησε εκεί. Ο ίδιος άνδρας αναζητήθηκε σε εικόνες από όλους τους σταθμούς του Ηλεκτρικού και του Μετρό στην Αττική και φαίνεται ότι τελικά έχει εντοπιστεί κοντά στην Ομόνοια.

Κάπως έτσι δόθηκε άμεσα εντολή μετά την άρση απορρήτου να ερευνηθούν οι εκπομπές στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας στα πέριξ της Ομόνοιας και έτσι εντοπίστηκε και το στίγμα του κινητού της Δώρας Ζέμπερη στην περιοχή της οδού Μενάνδρου.Οι αστυνομικοί δεν έχουν “καθαρή” εικόνα του δράστη, τα ακριβή χαρακτηριστικά του προσώπου του, ωστόσο έχουν εικόνες ικανές για τον εντοπισμό του.

Έτσι σε συνδυασμό με την ασιατική καταγωγή του έχουν βάλει στο στόχαστρο μια περιοχή στην οποία γίνεται διακίνηση κλοπιμαίων και ειδικά κινητών τηλεφώνων. newsit.gr