Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ... ΟΛΛΑΝΔΕ, ΟΛΛΑΝΔΕ» ΔΟΝΗΣΕ ΤΟ ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΓΚΕΡΑΡΝΤ - ΒΙΝΤΕΟ

Την αποθέωση από έξι χιλιάδες φιλάθλους, γνώρισε ο πιο πετυχημένος προπονητής όλων των εποχών για τον ΟΦΗ, Ευγένιος Γκέραρντ, στο φιλ...





Την αποθέωση από έξι χιλιάδες φιλάθλους, γνώρισε ο πιο πετυχημένος προπονητής όλων των εποχών για τον ΟΦΗ, Ευγένιος Γκέραρντ, στο φιλικό που διοργανώθηκε στο Γεντί Κουλέ προς τιμήν του.




Ο σπουδαίος Ολλανδός προπονητής, παρά την βεβαρυμένη κατάσταση της υγείας του, βρέθηκε στο γήπεδο, για να ευχαριστήσει τα «παιδιά» του και όσους τον τίμησαν , σε αυτό τον σπουδαίο φιλικό, στο οποίο συμμετείχαν μεγάλες ποδοσφαιρικές προσωπικότητες από τον ΟΦΗ και το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Προσωπικότητες όπως οι Νικοπολίδης, Αποστολάκης, Κωστούλας, Καψής, Γκούμας, Μπασινάς, Κατσουράνης, Λυμπεροπουλος, Καραγκούνης, Τσιάρτας, Γκόγκιτς. Χανιωτάκης, Σταυρακάκης, Γκουλής, Παυλόπουλου, Ίσις, Μαρινάκης, Πουρσανίδης, Μαχλάς, Νιόπλιας, Τζουγκάνοβιτς, Σηφάκης, Χοσάδας, Αναστασίου, Βέρα, Βλαστός, Γεωργαμλής, Κιάσος, Κοζανίδης, Νταμπίζας, Τζόρτζεβιτς, Κωφίδης, Κωστένογλου, Λαγωνικάκης και πολλοί άλλοι, γύρισαν τοπίσω σε άλλες εποχές.

Το σύνθημα «δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, Ολλανδέ, Ολλανδέ» δόνησε το Γεντί Κουλέ, στην είσοδο του Γκέραρντ στο γήπεδο, όπου μεγαλούργησε.

Ο κόσμος του ΟΦΗ αποθέωσε τους παίκτες που έγραψαν ιστορία με την κριτική ομάδα και είχαν τον ΟΦΗ πρωταγωνιστή στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος το 1987, αλλά και με σπουδαίες ευρωπαικές επιτυχίες, όπως ο αποκλεισμός της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο χειροκρότησαν και τις δυο ομάδες για το θέαμα που πρόσφεραν και τις αναμνήσεις που τους προσέφεραν, σε αυτή τη βραδιά γεμάτη από την …ιστορία του ΟΦΗ.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο: