Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΡΑΓΔΑΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ... ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ -ΠΙΘΑΝΟΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ- ΤΗΣ ΔΩΡΑΣ...!!

ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΡΕΥΝΟΥΣΕ ΓΙΑ ΑΝΤΡΑ ΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ... Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της ...

Δώρα Ζέμπερη: Στα χέρια της Αστυνομίας το όνομα του δολοφόνου της 32χρονης εφοριακού




ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΡΕΥΝΟΥΣΕ ΓΙΑ ΑΝΤΡΑ ΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ...

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη – Σε στενό κλοιό έχει θέσει η Αστυνομία ένα βασικό ύποπτο - Βρέθηκε στην Ομόνοια το στίγμα του κινητού της – Τι «δείχνει» για το δολοφόνο - Συγκρατημένη αισιοδοξία από την ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση της υπόθεσης - Εξετάζουν πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο να πρόκειται για ληστεία με ταυτόχρονη σεξουαλική επίθεση




Νέα στοιχεία που φέρνουν πιο κοντά την Ελληνική Αστυνομία στα ίχνη του δράστη που δολοφόνησε άγρια την άτυχη 32χρονη εφοριακό, Δώρα Ζέμπερη στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών, έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελληνική Αστυνομία φαίνεται να έχει εικόνα για τα στοιχεία του δολοφόνου από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή του Β' Νεκροταφείου. Εκεί όπου η Δώρα Ζέμπερη έπεσε νεκρή μετά από 14 μαχαιριές αγνώστου.

Ήδη έχει ερευνηθεί ολόκληρη η περιοχή και έχει συγκεντρωθεί υλικό από κάμερες σπιτιών και καταστημάτων. Από το υλικό αυτό έχει στοχοποιηθεί ένας βασικός ύποπτος, του οποίου τα στοιχεία είναι στη διάθεση της Αστυνομίας.

Παράλληλα, το εξαφανισμένο κινητό της Δώρας «μίλησε» και οδηγεί τις έρευνες των αστυνομικών στην εξιχνίαση του άγριου εγκλήματος. Αρκετές ώρες μετά το έγκλημα στις 18 Οκτωβρίου, το κινητό τηλέφωνο του θύματος εξέπεμψε σήμα από την οδό Μενάνδρου, στην Ομόνοια, αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος».

Στη συνέχεια το κινητό έπαψε να εκπέμπει σήμα και έκτοτε τα ίχνη της συσκευής χάθηκαν, πιθανότατα διότι το τηλέφωνο καταστράφηκε από το δράστη.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας από την πρώτη στιγμή είχαν ζητήσει την άρση του απορρήτου για τη σύνδεση που χρησιμοποιούσε η άτυχη Δώρα Ζέμπερη και έτσι κατάφεραν για λίγα δευτερόλεπτα να «πιάσουν» το γεωγραφικό στίγμα του κινητού.

Μάλιστα όπως εκτιμούν οι αξιωματικοί της ασφάλειας, είναι πολύ πιθανόν ο δράστης να επιχείρησε να πουλήσει το κινητό της άτυχης κοπέλας στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου της Αθήνας, σε καταστήματα που διακινούν κινητά τηλέφωνα στη μαύρη αγορά.

Ήδη άντρες του τμήματος εγκλημάτων κατά ζωής κάνουν φύλλο και φτερό τα στέκια που συχνάζουν άτομα με παραβατικές συμπεριφορές και βρίσκονται πολύ κοντά στο να ξεδιπλώσουν το κουβάρι...

newsbomb.gr