Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΔΙΣΤΑΚΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ ΓΙΑΓΙΟΥΛΑ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΗΣ

Οι αδίστακτοι δράστες ηλικίας 19, 20 και 34 χρόνων εισέβαλαν στο σπίτι της άτυχης γριούλας το βράδυ της περασμένης Δευτέρας και αμέσως...




Οι αδίστακτοι δράστες ηλικίας 19, 20 και 34 χρόνων εισέβαλαν στο σπίτι της άτυχης γριούλας το βράδυ της περασμένης Δευτέρας και αμέσως την χτύπησαν βάναυσα για να την ακινητοποιήσουν




Τους ξέρουν αλλά δεν μπορούν να τους εντοπίσουν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας, τους τρεις νεαρούς κακοποιούς που ξυλοκόπησαν χωρίς έλεος μια ανυπεράσπιστη ηλικιωμένη μέσα στο σπίτι της σε κοινότητα του Δήμου Σπάρτης για να αρπάξουν τις οικονομίες της.


Οι αδίστακτοι δράστες ηλικίας 19, 20 και 34 χρόνων εισέβαλαν στο σπίτι της άτυχης γριούλας το βράδυ της περασμένης Δευτέρας και αμέσως την χτύπησαν βάναυσα για να την ακινητοποιήσουν! Αμέσως μετά, ερεύνησαν τα δωμάτια, βρήκαν τα λιγοστά χρήματα που φύλαγε, τα άρπαξαν και έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Η ηλικιωμένη ειδοποίησε την Αστυνομία που έκανε έρευνα και διαπίστωσε τα στοιχεία ταυτότητας των τριών ληστών. Όμως, οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να τους βρουν στο πλαίσιο του αυτοφώρου και σχημάτισαν σε βάρος τους δικογραφία για ληστεία, την οποία υπέβαλαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης. Η προανάκριση συνεχίζεται να εξακριβωθεί αν έχουν ληστέψει κι άλλους ηλικιωμένους στην ευρύτερη περιοχή.