Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΜΑΓΚΑΣ Ο ΜΑΡΚΟΣ...!!! «ΕΧΘΡΟΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ...» ΠΥΡΙΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΧΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΣΗ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗΣ...!!

Το απόγευμα της Παρασκευής έγινε η έπαρση της γιγαντιαίας Ελληνικής Σημαίας (150 τμ) στο λιμάνι της Χίου, παραμονή της επετείου της 11...

Πύρινος λόγος από τον Μητροπολίτη Χίου προς Τουρκία: «Εχθροί ακούστε το καλά... (vids)






Το απόγευμα της Παρασκευής έγινε η έπαρση της γιγαντιαίας Ελληνικής Σημαίας (150 τμ) στο λιμάνι της Χίου, παραμονή της επετείου της 11ης Νοεμβρίου όπου γιορτάζεται η απελευθέρωση του νησιού από τον Οθωμανικό ζυγό.




Και φέτος δεκάδες Χιωτών παρακολούθησαν την εντυπωσιακή έπαρση της σημαίας των 150 τ.μ. που αγοράστηκε με δαπάνες της Μητρόπολης Χίου.

Άγημα της 96 Επιλαρχίας Αρμάτων Εθνοφυλακής υπό τα εμβατήρια της στρατιωτικής μουσικής της 96 ΑΔΤΕ «ΧΙΟΣ», απέδωσε τιμές σκορπώντας ρίγη συγκίνησης.

Για φέτος ο Μητροπολίτης Μάρκος θέλησε να απαντήσει στην συνεχώς αυξανόμενη προκλητικότητα των γειτόνων όχι με κάποιο στίχο, αλλά με μία κρητική μαντινάδα, αφού όπως είπε, στον αγώνα για την απελευθέρωση πολλοί Κρήτες έδωσαν τη ζωή τους.

«Εχθροί ακούστε το καλά, μην τρέφετε ελπίδες, δικά μας είναι τα νησιά και οι βραχονησίδες», είπε χειροκροτούμενος από τον κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ:





newsbomb.gr