Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΣΟΣΙΑΛ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΟΝΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ...

Φιλί στο στόμα με φίλη της αντάλλαξε η εγγονή του τέως βασιλιά και «έριξε» το διαδίκτυο! Το ενσταντανέ με πρωταγωνίστρια τη γαλαζοα...






Φιλί στο στόμα με φίλη της αντάλλαξε η εγγονή του τέως βασιλιά και «έριξε» το διαδίκτυο! Το ενσταντανέ με πρωταγωνίστρια τη γαλαζοαίματη Μαρία Ολυμπία να φιλά -διακριτικά και... πεταχτά μεν– το μοντέλο και φίλη της Ελα Ρίχαρντς απέσπασε πολλά και ιδιαιτέρως αρνητικά σχόλια στο Ιnstagram όπου το ανήρτησε.




Η κόρη του Παύλου Γλίξμπουργκ και της Μαρί Σαντάλ βρέθηκε στη Σανγκάη όπου εμφανίσθηκε στην άκρως εντυπωσιακή επίδειξη μόδας του Michael Kors. Η αγαπημένη μούσα του διάσημου Αμερικανού σχεδιαστή μόδας και style icon της παγκόσμιας αριστοκρατίας εμφανίστηκε αγκαζέ με τον παγκοσμίου φήμης δημιουργό στην πασαρέλα και εντυπωσίασε τους υψηλούς προσκεκλημένους στο ντεφιλέ τόσο με την ομορφιά της όσο με τη φινέτσα και τη σέξι κεντημένη με στρας μπορντό ολόσωμη φόρμα που αναδείκνυε το υπέροχο κορμί της.


Η νεαρή γαλαζοαίματη και λάτρις των social media μετά το τέλος της high fashion διοργάνωσης δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το επίμαχο φιλί στο στόμα που αντάλλαξε με τη φίλη της, η οποία επίσης συμμετείχε στη συγκεκριμένη επίδειξη μόδας,και έγινε χαμός!


Με 120.000 followers και συνεχείς αναρτήσεις από τη χλιδάτη ζωή της, η 21χρονη πριγκίπισσα αυτή τη φορά βρέθηκε στο στόχαστρο διαδικτυακών αντιδράσεων, για τις οποίες μάλλον η ίδια αδιαφορεί!


espressonews