Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΥΡΚΙΑ: ΤΗΝ ΤΣΑΚΙΖΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΕΠΙ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΚΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΙΠΕ: «ΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΚΑΝΩ»...

Έδειρε την σύζυγο του και υπερασπίστηκε τον εαυτό του λέγοντας ¨Μα την σύζυγο μου έδειρα, γυναίκα μου δεν είναι; Την δέρνω¨ ! ...





Έδειρε την σύζυγο του και υπερασπίστηκε τον εαυτό του λέγοντας ¨Μα την σύζυγο μου έδειρα, γυναίκα μου δεν είναι; Την δέρνω¨ !




Σύζυγος ο οποίος επί δύο ώρες έδερνε με την ζώνη του σύζυγο του, συνελήφθη με την κατηγορία για ¨βασανιστήρια συζύγου¨ και δήλωσε ¨Μα την σύζυγο μου έδειρα, γυναίκα μου δεν είναι; Την δέρνω¨!

Η Αισέλ Β. στην κατάθεση της είπε: ¨Λόγω του ότι ζοριζόμαστε οικονομικά του είπα να δουλέψει. Αυτός ξαφνικά νευρίασε και άρχισε να με δέρνει πρώτα με τα χέρια του και μετά με την ζώνη του. Εκείνη την στιγμή είχα στην αγκαλιά μου το 3 μηνών παιδί μου, το οποίο επειδή φοβήθηκε έκλαιγε συνεχώς.

Μετά από την κατάθεση του στην εισαγγελία, ο άντρας μεταφέρθηκε στο δικαστήριο με κατηγορίες για ¨βασανιστήρια στην σύζυγο¨ και για ¨ένοπλη απειλή¨. Το Πρωτοδικείο αποφάσισε την προφυλάκιση του.

http://haber.sol.org.tr
-http://tourkikanea.gr