Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ «ΔΕΣΑΜΕ»... ΣΚΑΕΙ ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ...!!! ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣΧΩΡΕΙ Ο ΜΙΧΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;

Στο κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου, την «Ελληνική Λύση» αναμένεται να προσχωρήσει ο ανεξάρτητος, πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Νί...





Στο κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου, την «Ελληνική Λύση» αναμένεται να προσχωρήσει ο ανεξάρτητος, πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μίχος.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο αρχηγός του κόμματος στον ΑΝΤ1, αύριο θα ανακοινωθεί στα ΜΜΕ η προσχώρηση στην «Ελληνική Λύση» του Νίκου Μίχου, ο οποίος είχε αποχωρήσει πριν από ένα μήνα και κάτι, στις 26 Σεπτεμβρίου από την Χρυσή Αυγή.




Με επιστολή του, τότε, στο προεδρείο της Βουλής, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το κόμμα, αλλά και την παράλληλη πολιτική του δράση ως ανεξάρτητος πια βουλευτής.

Ο κ. Μίχος είχε αφήσει, στην ανακοίνωσή του, σαφείς αιχμές για την ηγεσία του κόμματος και την αλλοίωσή του, σημειώνοντας: «Μέχρι τώρα αντιπροσώπευα το λαό της Εύβοιας με υπερηφάνεια και έξω από συμφέροντα», ενώ σε άλλο σημείο της επιστολής του, αφού εξηγεί τους λόγους της αποχώρησής του από την ΚΟ της ΧΑ, αναφέρει: «Σ’ αυτό το συνονθύλευμα που παίρνει την θέση της Χρυσής Αυγής δεν έχω καμία θέση».

Ο μέχρι πρότινος βουλευτής της Χρυσής Αυγής καταφέρεται μέσα από την επιστολή εναντίον της ηγεσίας του κόμματος, λέγοντας πως «έπαψε να αφουγκράζεται όλους αυτούς που "μάτωσαν" για να φτάσει η Χρυσή Αυγή εκεί που έφτασε» και πως «δόθηκε βήμα σε τυχοδιώκτες, αλλοιθωρίζοντες, καιροσκόπους και τυχάρπαστους όψιμους εθνικιστές της πλάκας και της αρπαχτής».