Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ: ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΠΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΠΥΡΓΕΤΟΥ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΟΓΚΟΥ ΝΕΡΟΥ - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Νέα προβλήματα στο εθνικό οδικό δίκτυο προκαλεί η συνεχιζόμενη κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα. Σύμφωνα με ανακοίνωση της παραχωρησιούχου...





Νέα προβλήματα στο εθνικό οδικό δίκτυο προκαλεί η συνεχιζόμενη κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα. Σύμφωνα με ανακοίνωση της παραχωρησιούχου εταιρείας «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου», έκλεισε από το μεσημέρι της Παρασκευής το ρεύμα προς Θεσσαλονίκη της παλιάς εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο ύψος του Πυργετού, καθώς και το ρεύμα προς Αθήνα στον κυκλικό κόμβο της Σκοτίνας.




Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας: «Σήμερα, Παρασκευή 17 Νοεμβρίου και ώρα 13:20 λόγω εισροής μεγάλου όγκου υδάτων, εξαιτίας των εξαιρετικά δυσμενών καιρικών συνθηκών σε τμήμα της ΠΕΟ Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς (μέσω Κοιλάδας Τεμπών), διακόπτεται η κυκλοφορία στα τμήματα:

• Στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη: στην περιοχή Πυργετού (Χ.Θ. 015+600)

• Στο ρεύμα προς Αθήνα: στον Κυκλικό κόμβο Σκοτίνας (Χ.Θ. 031+330)

Εξαιτίας των ανωτέρω, η κυκλοφορία διοχετεύεται στον Αυτοκινητόδρομο :

• Με κατεύθυνση προς Αθήνα: Υποχρεωτική είσοδος από τον Α/Κ Λεπτοκαρυάς.

• Με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη: Υποχρεωτική είσοδος από τον Α/Κ Ευαγγελισμού.

Παρακαλούμε θερμά τους οδηγούς να ακολουθούν τις υποδείξεις της Τροχαίας.
Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλεφωνικό κέντρο της Εταιρίας (2410741440) καθώς και στην ιστοσελίδα www.aegeanmotorway.gr.»




onlarissa.gr