Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΑΛΛΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΤΩΝ ΠΕΘΕΡΙΚΩΝ ΤΟΥ!

Η γυναίκα επιβίωσε, παρά τον σοβαρό τραυματισμό της και ο δράστης αυτοκτόνησε - Πυροβόλησε ακόμα την μητέρα της και την αδερφή της πο...





Η γυναίκα επιβίωσε, παρά τον σοβαρό τραυματισμό της και ο δράστης αυτοκτόνησε - Πυροβόλησε ακόμα την μητέρα της και την αδερφή της που επιβίωσαν, ενώ σκότωσε και τον σκύλο της οικογένειας



Ένας 31χρονος Γάλλος αστυνομικός πυροβόλησε την γυναίκα του στο πρόσωπο, σκότωσε ακόμα τρία άτομα και στην συνέχεια αυτοκτόνησε, το απόγευμα του Σαββάτου στο Παρίσι.

Ο δράστης Αρνό Μαρτέν έστρεψε το όπλο κατά της 25χρονης συζύγου του, μετά από έναν καβγά τους, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο γάμος τους είχε πολλά προβλήματα.
Σύμφωνα με την αστυνομία, το ζευγάρι βρισκόταν στο αυτοκίνητό του, έξω από το σπίτι των γονιών της γυναίκας, όταν ο αστυνομικός έβγαλε το ρεβόλβερ του και πυροβόλησε. Παρά τα σοβαρά τραύματά της, η γυναίκα είναι ζωντανή και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Αμέσως μετά ο δράστης πυροβόλησε και σκότωσε δύο άντρες που βρίσκονταν στο σημείο, ενώ ακολούθως μπήκε στο σπίτι των πεθερικών του και πυροβόλησε το αντρόγυνο. Ο πεθερός του έχασε την ζωή του ενώ η πεθερά του τραυματίστηκε σοβαρά. Ο αστυνομικός πυροβόλησε και την αδερφή της γυναίκας του στο πόδι, ενώ σκότωσε και τον σκύλο της οικογένειας!

Αμέσως μετά βγήκε στον κήπο και αυτοκτόνησε, στρέφοντας το όπλο στον εαυτό του.

Ο Μαρτέν ανήκε σε υπηρεσία της αστυνομίας που επέτρεπε στα μέλη της να φέρουν τα όπλα τους και εκτός υπηρεσίας, στο πλαίσιο των μέτρων που ελήφθησαν μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι τον Νοέμβριο του 2015, και που ακόμη βρίσκονται σε ισχύ.