Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΦΟΒΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ...: «ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ»

Ικανό ακόμη και να είναι ο ηθικός αυτουργός μίας δολοφονικής ενέργειας σε βάρος της χαρακτήρισε τον άλλοτε ισχυρό άνδρα της Siemen...

Γραμματέας Χριστοφοράκου: «Ικανός να οργανώσει δολοφονία σε βάρος μου»






Ικανό ακόμη και να είναι ο ηθικός αυτουργός μίας δολοφονικής ενέργειας σε βάρος της χαρακτήρισε τον άλλοτε ισχυρό άνδρα της Siemens Μιχάλη Χριστοφοράκο η πρώην γραμματέας του Αικατερίνη Τσακάλου.




«Θα είχα ικανό τον Μιχάλη Χριστοφοράκο να οργανώσει μία δολοφονική απόπειρα σε βάρος μου» κατέθεσε η μάρτυρας απαντώντας σε ερωτήσεις των συνηγόρων του, κατά τη δεύτερη ημέρα εξέτασης της για την υπόθεση της «σκανδαλώδους» σύμβασης «8002» που υπογράφηκε μεταξύ της γερμανικής εταιρίας και του ΟΤΕ το 1997.

Η μάρτυρας, χωρίς περιστολές, αναφέρθηκε στις εκφοβιστικές ενέργειες και τις απειλές που δέχθηκε μετά τις αποκαλυπτικές καταθέσεις της για την υπόθεση και απαντώντας σε ερωτήσεις της υπεράσπισης του Μ. Χριστοφοράκου υποστήριξε πως θα τον είχε ικανό να είναι ηθικός αυτουργός μιας ενέργειας σε βάρος της.

-Συνήγορος: Συνδέετε τον κ. Χριστοφοράκο με τις απειλές σε βάρος σας;

-Μάρτυρας: Δεν τον ευχαρίστησα.. Δεν έφυγα και εγώ από την εταιρία, όπως μου ζήτησε...Δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει ένας δυσαρεστημένος άνθρωπος..

-Συνήγορος: Θα τον είχατε ικανό να είναι ο ηθικός αυτουργός μίας δολοφονικής ενέργειας σε βάρος σας;

-Μάρτυρας: Μάλιστα. Θα τον είχα ικανό.

Η μάρτυρας δέχθηκε και αρκετές ερωτήσεις από την υπεράσπιση του άλλοτε προϊσταμένου της σχετικά με όσα ισχυρίζεται για τα δώρα και τις σχέσεις του κ. Χριστοφοράκου με πολιτκά πρόσωπα στην Ελλάδα.

Η υπεράσπιση του κατηγορούμενου ζήτησε να διευκρινίσει η μάρτυρας τη χρονική συγκυρία που συνέβησαν όσα ανέφερε ώστε να καταδειχθεί ότι σε καμία περίπτωση δεν σχετίζονται με κανέναν τρόπο με την σύμβαση «8002» που υπογράφηκε μεταξύ της γερμανικής εταιρίας και του ΟΤΕ το 1997. Η κ. Τσακάλου επιβεβαίωσε ότι όσα ανέφερε αφορούν το διάστημα μετά το 2004. newsbomb.gr