Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ - ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ ΗΞΕΡΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ - ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ

Σε μια απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος κατά τη σύντομη παρέμβασή του στη συζήτηση στη Βουλή. Συγκεκριμέ...





Σε μια απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος κατά τη σύντομη παρέμβασή του στη συζήτηση στη Βουλή.

Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στην εισβολή του «Ρουβίκωνα» στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ο κ. Καμμένος σημείωσε ότι «είναι απαράδεκτο φαινόμενο η εισβολή ομάδων (σε στρατόπεδο)», προσθέτοντας, ακόμα, ότι «κάποιος ήταν ειδοποιημένος στον 3ο όροφο του ΥΠΕΘΑ και από την πρώτη στιγμή "τράβαγε" βίντεο και φωτογραφίες, θα βρούμε τι έγινε και θα πάρουμε μέτρα να μην ξαναγίνει».




Ο κ. Καμμένος ανέλαβε την πολιτική ευθύνη για την εισβολή του «Ρουβίκωνα» , χαρακτήρισε πολύ σοβαρό θέμα την εν λόγω ενέργεια, προσθέτοντας ότι «δεν έπρεπε να μπει (η ομάδα) ούτε και να βγει». Πρόσθεσε ότι θα καλέσει σε αλλαγή της σχετικής νομοθεσίας, διευκρινίζοντας ότι η στρατιωτική αστυνομία δεν έχει δικαιοδοσία να προβεί σε συλλήψεις πολιτών εντός στρατιωτικών χώρου.

(πληροφορίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ)