Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΘΑ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ» ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΑΤΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟ «ΠΤΩΜΑ» ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ Ο ΝΕΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΤΟΥ ΣΚ@ΤΟΨΥΧΟΥ ΡΑΠΕΡ ΣΝΟΥΠ ΝΤΟΓΚ

Μια απίστευτη έμπνευση ο ράπερ Σνουπ Ντογκ για εικόνα στο νέο του άλμπουμ. Επέλεξε να βάλει τo…πτώμα του Τραμπ σκεπασμένο με την αστ...




Μια απίστευτη έμπνευση ο ράπερ Σνουπ Ντογκ για εικόνα στο νέο του άλμπουμ. Επέλεξε να βάλει τo…πτώμα του Τραμπ σκεπασμένο με την αστερόεσσα και ο ίδιος να στέκεται δίπλα του αγέρωχος.




Για για να μην υπάρχει παρανόηση ότι ο νεκρός δεν είναι άλλος από τον Αμερικανό πρόεδρο, από το πόδι του κρέμεται η ταμπέλα που ταυτοποιεί το πτώμα: Τραμπ.

«Ξανακάντε την Αμερική σπουδαία», ήταν το προεκλογικό σύνθημα του Τραμπ με τον διάσημο Αμερικανό ράπερ να προσαρμόζει το «μότο» του προέδρου στα δικά του δεδομένα: «Ξαναγονατίστε την Αμερική», είναι ο τίτλος του νέου του άλμπουμ κοροιδεύοντας με τον τρόπο αυτό την πολιτική που ασκεί ο Τραμπ.

«Ο Τραμπ είπε να ξανακάνουμε σπουδαία την Αμερική. Χέσ…α. Θα ξαναγονατίσουμε τις ΗΠΑ», δήλωσε ο ράπερ στο περιοδικό Rolling Stone και πρόσθεσε:

«Το νέο άλμπουμ δεν είναι μία δήλωση μία πολιτική πράξη», επεσήμανε ο Σνουπ Ντογκ.» Είναι απλά μια καλή μουσική».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ντογκ επιτίθεται στον Τραμπ. Στο παρελθόν τον έχει χαρακτηρίσει «κλόουν» με τον Αμερικανό πρόεδρο να περνά στην αντεπίθεση .Σχολιάζοντας το μουσικό βιντεοκλίπ στο οποίο ο ράπερ «πυροβολεί» με ψεύτικο πιστόλι ένα κλόουν που μοιάζει με τον Τραμπ, ο Αμερικανός πρόεδρος είχε γράψει τον περασμένο Μάρτιο στο Twitter:»Φαντάζεστε την κατακραυγή που θα ξεσπούσε αν ο Σνουπ Ντογκ, με την αποτυχημένη καριέρα κι όλα αυτά, σημάδευε και έριχνε εναντίον του προέδρου Ομπάμα; Φυλακή!».

eleftherostypos