Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ - ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: ΙΧ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΜΑΤ!

Την ανεξέλεγκτη κατάσταση που επικρατεί πλέον στα Εξάρχεια, όπου η ανομία είναι κανόνας, αποτυπώνει το επεισόδιο που εκτυλίχθηκε τα ξη...




Την ανεξέλεγκτη κατάσταση που επικρατεί πλέον στα Εξάρχεια, όπου η ανομία είναι κανόνας, αποτυπώνει το επεισόδιο που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στην περιοχή.




Ειδικότερα, γύρω στη 1:30 τα ξημερώματα ένας οδηγός παραλίγο να παρασύρει αστυνομικούς διμοιρίας των ΜΑΤ στα Εξάρχεια.

Όπως έγινε γνωστό, το αυτοκίνητο μπήκε με μεγάλη ταχύτητα στη συμβολή των οδών Α. Μεταξά και Διδότου, σταμάτησε στο φανάρι και όταν οι αστυνομικοί πήγαν κοντά για να το ελέγξουν, ο οδηγός ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα και διέφυγε, περνώντας ξυστά από τους αστυνομικούς!

Οι αστυνομικοί πρόλαβαν να δουν τις πινακίδες του αυτοκινήτου και αναζητούν τον οδηγό, ο οποίος εκτιμούν είτε ότι ήταν μεθυσμένος είτε τοξικομανής.

Μάλιστα, το επεισόδιο αυτό έρχεται ένα 24ωρο μετά την επίθεση με όπλα κατά της διμοιρίας των ΜΑΤ, στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στην οδό Χαριλάου Τρικούπη.

thecaller