Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΙ Ο ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΨΥΧΑΡΗΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΨΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ!..

Το τελευταίο «αντίο» στον Γιάννη Καψή είπαν συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι. Για το έργο του σημαντικού δημοσιογράφου και πολιτικού μί...





Το τελευταίο «αντίο» στον Γιάννη Καψή είπαν συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι.

Για το έργο του σημαντικού δημοσιογράφου και πολιτικού μίλησε ο μητροπολίτης Χρυσόστομος, ενώ ο εγγονός του Γιάννης Καψής μίλησε για τον αγαπημένο του παππού.




Στην κηδεία παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ο Γιάννης Μανιάτης, η Άννα Διαμαντοπούλου, ο Σπύρος Λυκούδης, ο Φώτης Κουβέλης, ο Νίκος Αλιβιζάτος, η Μαρία Δαμανάκη, ο Αντώνης Λιβάνης, ο Απόστολος Κακλαμάνης, ο Αντρίκος Παπανδρέου, ο Γιώργος και η Άννα Νταλάρα, πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ και πολλοί δημοσιογράφοι.

Στεφάνια απέστειλαν ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, η βουλή των Ελλήνων, το υπουργείο Εξωτερικών, η Ομοσπονδία Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδας, ο Αντώνης Λιβάνης, η εφημερίδα «Τα Νέα», η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Β’ Πειραιά, o Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Γιώργος Μπόμπολας, ο Βαρδής Βαρδινογιάννης, ο Θεοχάρης Φιλιππόπουλος κ.ά.