Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΡΙΚΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΜΕ ΑΛΗΤΑΡΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ...

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν οι κάτοικοι στο Ηράκλειο Κρήτης, όταν αντίκρισαν τέσσερα νεογέννητα κουταβάκια πεταμένα στους κ...

Φρίκη στο Ηράκλειο - Σκότωσε κουταβάκια και τα πέταξε στα σκουπίδια - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ




Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν οι κάτοικοι στο Ηράκλειο Κρήτης, όταν αντίκρισαν τέσσερα νεογέννητα κουταβάκια πεταμένα στους κάδους, λίγα μέτρα μακριά από την εκκλησία του Αγίου Ρωμανού. Τα σκυλάκια ήταν μάλιστα χτυπημένα άγρια στο κεφάλι.




Οι μαρτυρίες για το πώς κατέληξαν στους κάδους προκαλούν ακόμη μεγαλύτερη οργή. Οι περιγραφές των διερχόμενων πολιτών είναι ανατριχιαστικές.
Συγκεκριμένα, το μεσημέρι του Σαββάτου ένα διερχόμενο φορτηγάκι, σταμάτησε μπροστά από τους κάδους με τον οδηγό να δίνει οδηγίες στον ανήλικο γιο του, που βρισκόταν στην καρότσα, για το πώς θα ξεφορτωθεί μια ύποπτη σακούλα.

Ο προβληματισμός των αυτοπτών μαρτύρων αποκάλυψε την κτηνωδία καθώς πηγαίνοντας στους κάδους, βρήκαν μέσα στην σακούλα τέσσερα νεκρά κουταβάκια.
Σοκαρισμένοι και οργισμένοι οι αυτόπτες μάρτυρες που αντίκρισαν τα άτυχα ζωάκια σε αυτή την τραγική κατάσταση, ζητούν τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη που δεν δίστασε να εμπλέξει και ένα ανήλικο παιδί στην εγκληματική του δράση.

Οι αυτόπτες μάρτυρες ενημέρωσαν την αστυνομία και περισυνέλεξαν ένα πλαστικό γάντι που υπήρχε μέσα στη σακούλα για να το παραδώσουν στις Αρχές.


ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: