Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΤΟΝ ΛΙΑΓΚΑ; ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΤΗΚΕ ΣΕ... ΚΟΤΑ!

Ο Γιώργος Λιάγκας, στην πρεμιέρα του Late Night show, είχε πετάξει τις σπόντες του κατά του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την εμφάνιση του στ...





Ο Γιώργος Λιάγκας, στην πρεμιέρα του Late Night show, είχε πετάξει τις σπόντες του κατά του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την εμφάνιση του στο Nomads και εκείνος είχε απαντήσει μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής στο Sfera αποκαλώντας τον Γιώργο Λιάγκα «κότα».




Χθες, ο παρουσιαστής απάντησε με τον δικό του τρόπο μέσα από την εκπομπή που παρουσιάζει στον Ant1. «Καλώς ήρθατε στο Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα! Late Night, προσέξτε! Δηλαδή, αργά! Δηλαδή, δεν ξυπνάμε με τις κότες… Μα τι έχω πάθει και μιλάω σήμερα για κότες; Κάποιος θα τις μελετάει… Είμαστε το μόνο show της ελληνικής τηλεόρασης που μπορεί να απαντήσει στο αιώνιο ερώτημα, αν η κότα έκανε το αβγό ή το αβγό την κότα! Αφιερωμένο…» και έβαλε μία μάσκα - ένα κεφάλι κότας - στο κεφάλι.

Αμέσως, μετά, προβλήθηκε ένα βίντεο, στο οποίο ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο Θανάσης Πασσάς κάνουν μία εκπομπή αλά Τάκη Τσουκαλά και στην εκπομπή παίρνουν τηλέφωνο μόνο οι φίλοι του Αρναούτογλου για να του συμπαρασταθούν!
Μετά το βίντεο, όλη η ομάδα της βραδινής εκπομπής αναφέρθηκε στην κόντρα του Λιάγκα με τον Αρναούτογλου! Δείτε τι ειπώθηκε και τι αποκάλυψε ο παρουσιαστής: