Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΑΝΩΜΑΛΟ... ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ...!!!

Τη δρ αματική στιγμή της σύλληψης ενός παιδόφιλου στη Βρετανία, από τη γνωστή -πλέον- ομάδα Shadow Hunters UK, η οποία έχει πάρει τ...

Βίντεο: Η δραματική στιγμή που «ομάδα κυνηγών» συλλαμβάνει παιδόφιλο




Τη δρ αματική στιγμή της σύλληψης ενός παιδόφιλου στη Βρετανία, από τη γνωστή -πλέον- ομάδα Shadow Hunters UK, η οποία έχει πάρει το νόμο στα χέρια της, έχει καταγράψει ερασιτέχνης λήπτης.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο Atherstone, του Warwickshire, το απόγευμα του Σαββάτου και πρωταγωνιστής ήταν ένας 37χρονος, ο οποίος προσπαθούσε να κλείσει ραντεβού με τρία κορίτσια 12, 13 και 14 ετών.




Οι κυνηγοί παιδόφιλων έχουν αναπτύξει τη δραστηριότητά τους σε ολόκληρη τη Βρετανία, καθώς το πρόβλημα με τους «άρρωστους» αυτούς -κατά κύριο λόγο- άνδρες έχει ανέλθει σε πρωτοφανή επίπεδα. Οι φυλακές στη Βρετανία έχουν γεμίσει ασφυκτικά από καταδικασθέντες για παιδοφιλία και παρόλα αυτά, το φαινόμενο δεν φαίνεται να μετριάζεται.

Το βίντεο κατέγραψε τα μέλη του γκρουπ Shadow Hunters UK να επιτίθενται στον 37χρονο παιδόφιλο και να τον καθηλώνουν στο έδαφος. Νωρίτερα, η αστυνομία είχε ενημερωθεί από τους ίδιους, αλλά αρνήθηκε να επέμβει, με τη δικαιολογία ότι δεν είχε διαπράξει κάποιο αποδεδειγμένο έγκλημα.

Οι κυνηγοί παιδόφιλων, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους για ευνόητους λόγους, μπαίνουν σε ιστοσελίδες γνωριμιών ή σε chatrooms, στα οποία δρουν οι παιδόφιλοι και είτε παρακολουθούν τις συζητήσεις και επεμβαίνουν, είτε εμφανίζονται οι ίδιοι ως ανήλικα άτομα και κλείνουν ραντεβού με τους επίδοξους «εραστές».

Αφού τον καθήλωσαν στο έδαφος, η αστυνομία επενέβη, αλλά όχι για να συλλώβει τον παιδόφιλο. Τα αστυνομικά όργανα απείλησαν του «κυνηγούς» με σύλληψη, αν δεν αφήσουν ελεύθερο τον 37χρονο άνδρα. Φυσικά αρνήθηκαν να υπακούσουν. Μετά από διαπραγματεύσεις με την αστυνομία, το συμβάν έληξε, καθώς ο παιδόφιλος δέχτηκε να μεταβεί στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα και να ελεγχθεί από τις αρμόδιες αρχές.

Τον 37χρονο συνόδευσαν με το αυτοκίνητό του δύο μέλη του γκρουπ Shadow Hunters UK, προκειμένου να αποκλειστεί το ενδεχόμενο διαφυγής.

Τελικά, ο άνδρας συνελήφθη από την αστυνομία, καθώς κατά τον ηλεκτρονικό έλεγχο που πραγματοποίησε η αστυνομία, θεωρήθηκε ύποπτος για προσέγγιση και παρότρυνση ανηλίκων σε σεξουαλικές πράξεις.


.protothema.gr