Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΤΑΒΕΒΛΗΜΕΝΗ Η ΜΑΡΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΚΥΡΙΑΚΟΥ... ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ Μ@Λ@ΚΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ

Η Μαρί Κωνσταντάτου πέρασε αρκετά δύσκολα στην προσωπική της ζωή, μετά το διαζύγιο της με τον Μίνωα Κυριακού αλλά και το δυσάρεστο γεγ...







Η Μαρί Κωνσταντάτου πέρασε αρκετά δύσκολα στην προσωπική της ζωή, μετά το διαζύγιο της με τον Μίνωα Κυριακού αλλά και το δυσάρεστο γεγονός του θανάτου του Προέδρου του ANT1, το περασμένο καλοκαίρι. Σιγά σιγά προσπαθεί να ξαναβρεί τις ισορροπίες στην ζωή της και να επιστρέψει στην κοσμική ζωή.



Η πρώην ηθοποιός και νυν συγγραφέας δείχνει να έχει αφήσει πίσω της τα δύσκολα και προχωράει την ζωή της, με χαμόγελο και αισιοδοξία!
Ήδη έχει ξεκινήσει τις βραδινές εξόδους και πριν μερικές μέρες, η Μαρί βρέθηκε στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Παράξενο Ζευγάρι» του Νηλ Σάιμον, στο Θέατρο Ζίνα, με πρωταγωνιστές τους ταλαντούχους Γιάννη Ζουγανέλη και Βλαδίμηρο Κυριακίδη. Η Μαρί Κωνσταντάτου πόζαρε χαμογελαστή στον φωτογραφικό φακό του TLIFE και για άλλη μια φορά φαινόταν ανανεωμένη και ευδιάθετη!

Η ίδια απόλαυσε την παράσταση στις πρώτες θέσεις και στη συνέχεια δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί και με τους πρωταγωνιστές της παράστασης.

Δες τις φωτογραφίες:






tlife