Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ...;;; ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ...

Μπορεί να είναι ένα βίντεο μόλις 30 δευτερολέπτων, όμως μετρά εκατοντάδες προβολές και αναδημοσιεύσεις. Ο λόγος; Το βίντεο που κατ...

Κάμερα κατέγραψε πρωτοφανή δραστηριότητα από εξωγήινους | Newsit.gr






Μπορεί να είναι ένα βίντεο μόλις 30 δευτερολέπτων, όμως μετρά εκατοντάδες προβολές και αναδημοσιεύσεις. Ο λόγος; Το βίντεο που κατέγραψε κάτοικος του Νεπάλ δείχνει μια πρωτοφανή εξωγήινη δραστηριότητα.




Αρχικά, ένα μπλε αντικείμενο στον ουρανό τράβηξε τα βλέμματα των κατοίκων του Νεπάλ. Λίγο αργότερα όμως, έρχεται και το αποκορύφωμα… Ένα ακόμα πιο μεγάλο τετράγωνο αντικείμενο που εκπέμπει μπλε φως, εμφανίζεται ξαφνικά από τον ουρανό και φαίνεται να τραβάει σαν μαγνήτης στο εσωτερικό του, το μπλε αντικείμενο.

«Είναι αληθινό ή ψεύτικο; Γνωρίζει κανείς;» αναρωτιέται χρήστης του Youtube ενώ άλλος σχολιάζει: «Είναι πολύ τρομακτικό! Όποιος ξέρει παραπάνω πληροφορίες σχετικά με το συμβάν, ας τις μοιραστεί μαζί μας. Το θέαμα είναι άκρως εντυπωσιακό!».

Κανείς δεν γνωρίζει αν αυτό το βίντεο που κάνει τώρα τον γύρο του διαδικτύου είναι αληθινό ή προϊόν επεξεργασίας. Το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι συγκλονίζει όποιον το παρακολουθεί.