Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ... ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΡΑΣΙΣ ΚΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΟΧΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...

Εθνικιστικός σεισμός χθες στο κέντρο της πόλης, καθώς δεκάδες Συναγωνιστές παρέλασαν φωνάζοντας συνθήματα ενάντια στην τουρκική κατο...






Εθνικιστικός σεισμός χθες στο κέντρο της πόλης, καθώς δεκάδες Συναγωνιστές παρέλασαν φωνάζοντας συνθήματα ενάντια στην τουρκική κατοχή στην Βόρεια Κύπρο και το ψευδοκράτος του Ντεκτάς.




Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι Κύπριοι αγωνιστές του ΔΡΑΣΙΣ ΚΕΣ οργάνωσαν την μεγάλη πορεία στο κέντρο της πόλης, ανήμερα της ανακήρυξης του τουρκικού κράτους στην Κύπρο το 1983. Στην πορεία συνέβαλε ενεργά και η ΑΠΕΛΛΑ αναλαμβάνοντας την περιφρούρηση, καθώς και αρκετοί άλλοι αυτόνομοι εθνικιστές και εθνικοσοσιαλιστές.

Η δυναμική πορεία ξεκίνησε από την αρχή της λεωφόρου Μεσογείων και κατευθύνθηκε κατά μήκος της λεωφόρου Κηφισίας με πρώτη στάση την αμερικάνικη πρεσβεία. Στη συνέχεια έγινε στάση και διαμαρτυρία, για αρκετή ώρα, έξω από την τουρκική πρεσβεία. Οι Συναγωνιστές φώναξαν συνθήματα ενάντια της κυβέρνησης Ερντογάν και έστειλαν το μήνυμα τους προς κάθε κατεύθυνση ότι για μας η Απελευθέρωση είναι η μόνη λύση. Κάηκαν τουρκικές σημαίες του ψευδοκράτους και παρεδόθη στην πρεσβεία ψήφισμα με τα αιτήματα των Ελλήνων της Κύπρου.




Η πορεία ολοκληρώθηκε μπροστά απ’ το μνημείο του αγνώστου στρατιώτη, έξω από τη βουλή, όπου στάλθηκε και εκεί το μήνυμα για το μέλλον της… Τέλος, οι Συναγωνιστές έψαλλαν τον εθνικό ύμνο και ολοκλήρωσαν την πορεία, όπου συνολικά κράτησε πάνω από 1,5 ώρα.

Ημέρες σαν την χθεσινή, τιμούν το κίνημα μας καθώς και τους Συναγωνιστές που συμμετέχουν ενεργά αψηφώντας την τρομοκρατία της αριστεράς, τόσο της κυβερνώσας όσο και της παρακρατικής. Να υπενθυμίσουμε ότι χθες την ώρα που διεξαγόταν η πορεία, είχε γίνει κάλεσμα απ’ τους αναρχικούς στα Εξάρχεια, για οχύρωση και σύγκρουση με την αστυνομία στην ευρύτερη περιοχή. Αυτό βεβαίως δεν πτόησε τους Συναγωνιστές όπου έκαναν ότι ακριβός είχαν αναγγείλει εδώ και μέρες.

Το θάρρος, η Πίστη και η Τόλμη, είναι οι απαραίτητες εκείνες αρετές που πρέπει να διακατέχουν κάθε αγωνιστή της Ιδέας για να επιτύχει κάθε του σκοπό! Καλούμε άπαντες να μας ακολουθήσουν στον δρόμο, αγωνιζόμενο πλάι μας για μια ελεύθερη και ανεξάρτητη Ελλάδα!

Από την Κερύνεια ως την Κορυτσά, οι Έλληνες παλεύουν για την Λευτεριά!