Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ... ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΖΗΤΙΑΝΙΑΣ ΛΟΙΓΟ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΗΝ ΙΒΑΝΚΑ ΤΡΑΜΠ...!!

Η αστυνομία στην πόλη Χιντεραμπάντ της νότιας Ινδίας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία απαγορεύει την επαιτεία στους δημόσιους χώρους εν...







Η αστυνομία στην πόλη Χιντεραμπάντ της νότιας Ινδίας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία απαγορεύει την επαιτεία στους δημόσιους χώρους ενόψει της επίσκεψης της πρώτης κόρης των ΗΠΑ Ιβάνκα Τραμπ.




Η κόρη του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ θα βρεθεί στην πόλη στα τέλη Νοεμβρίου μαζί με τον Ινδό πρωθυπουργό Ναρέντρα Μόντι και άλλους ηγέτες για τη σύνοδο κορυφής Παγκόσμιας Επιχειρηματικότητας.

Στο πλαίσιο των προετοιμασιών που γίνονται στην Χιντεραμπάντ η τοπική αστυνομία εξέδωσε εντολή με την οποία απαγορεύεται η επαιτεία στους δρόμους της πόλης, καθώς αποτελεί «ενόχληση, εμπόδιο στην ελεύθερη μετακίνηση και κίνδυνο για την κυκλοφορία των οχημάτων και των πεζών», μετέδωσε ο ινδικός Τύπος.

Οι επαίτες δεν θα μπορούν να βρίσκονται στους δρόμους της Χιντεραμπάντ ως τις 7 Ιανουαρίου, ενώ όσοι δεν συμμορφωθούν θα κινδυνεύσουν με πρόστιμα ή ποινές φυλάκισης.

Αξιωματούχος της τοπικής αστυνομίας διαβεβαίωσε ότι το μέτρο λαμβάνεται στο πλαίσιο της «καταπολέμησης της επαιτείας» και δεν συνδέεται με την επίσκεψη της Ιβάνκα Τραμπ. Μάλιστα οι δημοτικές αρχές έχουν ανοίξει ένα κέντρο στο οποίο θα μπορούν να διαμένουν οι επαίτες μέχρις ότου μπορέσουν να «ζήσουν κανονικές ζωές», πρόσθεσε ο ίδιος.

Η ανακοίνωση προκάλεσε πολλές αντιδράσεις από μη κυβερνητικές οργανώσεις, με μια τοπική οργάνωση να καταγγέλλει ένα διάταγμα που «ποινικοποιεί» την επαιτεία.