Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΛΕΙΣΤΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Δυτική Αττική προχωρά η τροχαία, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των οδηγών. Συγκεκριμένα η σύ...





Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Δυτική Αττική προχωρά η τροχαία, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των οδηγών. Συγκεκριμένα η σύνδεση μεταξύ παλιάς και νέας Εθνικής οδού Αθνών Κορίνθου θα παραμείνει κλειστή για ένα μήνα.
Όπως ανακοίνωσε η τροχαία, από αυτόν τον περιορισμό εξαιρούνται όσα οχήματα βοηθούν στις εργασίες αποκατάστασης από τις καταστροφικές πλημμύρες αλλά και σε όσους χρησιμοποιούν τον δρόμο αυτό για να πηγαίνουν στις δουλειές τους.

Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ΕΛ.ΑΣ






«Για λόγους οδικής ασφάλειας, από σήμερα 23.11.2017 έως και την 23.12.2017, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία παντός είδους οχήματος (επιβατικά, δίκυκλα, φορτηγά, λεωφορεία, Μηχ. Έργων κ.λπ.) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της ανώνυμης συνδετήριας οδού του Νοτίου Παραδρόμου της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου με την Π.Ε.Ο. Αθηνών Κορίνθου, στο τμήμα της από τη συμβολή της αερογέφυρας Νέας Περάμου με το Νότιο Παράδρομο της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου έως τη συμβολή της με τη χ/θ 34,000 της Π.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου, συμπεριλαμβανομένων όλων καθέτων σε αυτήν ανωνύμων οδών.

Του ανωτέρω περιορισμού ε ξ α ι ρ ο ύ ν τ α ι τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης, τα οχήματα κρατικών κ.λπ. υπηρεσιών, τα οχήματα που συνδράμουν στην αποκατάσταση των προκληθέντων ζημιών, τα οχήματα τροφοδοσίας κατ/των μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους έως 3,5 τόνους, καθώς και τα Ι.Χ.Ε. αυτ/τα μονίμων κατοίκων και εργαζομένων (εκπαιδευτικοί, ιδιωτικοί υπάλληλοι κ.λπ.) σε επιχειρήσεις και υπηρεσίες του Δημοσίου που εξυπηρετούνται από το ανωτέρω οδικό δίκτυο.

Η διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων:

-Από Αθήνα προς Κόρινθο και αντιστρόφως θα πραγματοποιείται μέσω της Π.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου και μέσω του Νοτίου Παραδρόμου της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου και,
-Προς τη Νέα Πέραμο, θα πραγματοποιείται από το λοιπό οδικό δίκτυο.

Ο παραπάνω κυκλοφοριακός περιορισμός, δύναται να επεκταθεί σε όλα τα οχήματα, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες το επιβάλλουν.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να αποφύγουν την κίνηση τους στο παραπάνω οδικό τμήμα και να ακολουθούν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων και τις σχετικές πινακίδες, ώστε να διευκολύνεται η κυκλοφορία και να προληφθούν τα τροχαία ατυχήματα».