Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΣΚΑΣΕ Η ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ - ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ

Ελεγχόμενη έκρηξη σε βλήμα πυροβολικού γερμανικής προέλευσης, του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στη Γλυφάδα. ...







Ελεγχόμενη έκρηξη σε βλήμα πυροβολικού γερμανικής προέλευσης, του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στη Γλυφάδα.




Στο σημείο υπήρχε έντονη παρουσία τόσο της Ελληνικής Αστυνομίας όσο και της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Γλυφάδας όπου από το πρωί ενημέρωναν τους πολίτες για την ασφάλειά τους. Από την άλλη, το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας έθεσε σε εφαρμογή το σχέδιο της ελεγχόμενης έκρηξης.

Ο δήμος Γλυφάδας, με ανακοίνωσή του, διαβεβαίωνε τους πολίτες ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας, ενώ ζήτησε για σήμερα από τις 10.00 π.μ. έως τις 13.00 μ.μ.. να μην διέρχεται και να μην σταθμεύει και κανείς πεζός να μην κινείται:

επί της οδού Μικράς Ασίας, από την είσοδο του ΕΤΗΜ ως την διασταύρωση με την οδό Άπω Ανατολής
επί της οδού Αγίου Νεκταρίου, από τη διασταύρωση με την οδό Μικράς Ασίας μέχρι τη διασταύρωση με την οδό Τενέδου.

















Επίσης, έκανε έκκληση στους ενοίκους των κατοικιών, στην περιοχή αυτή κατά τις ώρες αυτές, να έχουν κλειστά όλα τα πατζούρια και ανοιχτά όλα τα παράθυρα, προκειμένου να μην προκληθεί καμία ζημιά.

eleftherostypos