Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ...ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ...

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας παραμένει για δεύτερο 24ωρο η 55χρονη δικηγόρος που τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο από ναυτική φωτο...

Παραμένει στη ΜΕΘ η δικηγόρος που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα: Τι ανησυχεί τους γιατρούς





Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας παραμένει για δεύτερο 24ωρο η 55χρονη δικηγόρος που τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο από ναυτική φωτοβολίδα που πέταξαν ταραξίες κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στα Εξάρχεια μετά την ολοκλήρωση της πορείας του Πολυτεχνείου.




Η γυναίκα υποστηρίζεται αιμοδυναμικά με φαρμακευτική αγωγή, κάτι που σημαίνει ότι οι γιατροί προβληματίζονται από τη χαμηλή πίεση της 55χρονης.

Το στοιχείο αυτό σε συνδυασμό με το βαρύ χειρουργείο, διάρκειας έξι ωρών, στο οποίο υπεβλήθη το βράδυ της Παρασκευής κάνει τους θεράποντες ιατρούς σε μια πρώτη εκτίμηση να λένε ότι δεν θα πάρει εξιτήριο τις επόμενες 24 ώρες αλλά η παραμονή της στη ΜΕΘ θα είναι μεγαλύτερη σε διάρκεια.

Για τον τραυματισμό της η εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών προχώρησε στην άσκηση ποινικής δίωξης κατά αγνώστων για το αδίκημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης. Από την εισαγγελία ασκήθηκε επίσης ποινική δίωξη κατά αγνώστων για το αδίκημα του εμπρησμού από πρόθεση. Το συγκεκριμένο αδίκημα αφορά στο κάψιμο ενός αυτοκινήτου στα Εξάρχεια, ανήμερα της επετείου του Πολυτεχνείου.

Η δικηγόρος, που είναι κάτοικος Εξαρχείων, βρισκόταν στη συμβολή των οδών Νοταρά και Κουντουριώτη και συνομιλούσε με φωτορεπόρτερ (σ.σ. είναι δικηγόρος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ), όταν ξαφνικά μία φωτοβολίδα ευθείας βολής -που εκτοξεύθηκε από την πλευρά των κουκουλοφόρων- καρφώθηκε στο γόνατό της.

Η άτυχη γυναίκα έπεσε στο έδαφος, σφαδάζοντας από τους πόνους, με το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας να καταγράφει καρέ-καρέ το χρονικό της αγωνίας και του πόνου που υπέφερε. Η γυναίκα, αφού δέχτηκε τη ναυτική φωτοβολίδα στο αριστερό γόνατο, ούρλιαζε από τον αφόρητο πόνο, ενώ οι άνδρες των ΜΑΤ επιχειρούσαν με όποιο διαθέσιμο μέσο έχουν να σβήσουν την φωτοβολίδα, η οποία συνέχιζε να καίει για περίπου ένα λεπτό!