Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΗΡΕ Ο ΓΙΑΓΤΖΟΓΛΟΥ - ΕΦΤΥΣΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΜΕΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ - ΒΙΝΤΕΟ

Συνθήματα συμπαράστασης φώναξαν κατά την είσοδο και έξοδο του κατηγορούμενου περίπου 50 συγκεντρωμένοι Προθεσμία για την ερχόμενη Πα...




Συνθήματα συμπαράστασης φώναξαν κατά την είσοδο και έξοδο του κατηγορούμενου περίπου 50 συγκεντρωμένοι

Προθεσμία για την ερχόμενη Παρασκευή ζήτησε και πήρε από τον ανακριτή ο 29χρονος που επρόκειτο να απολογηθεί για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση καθώς και για τις κατηγορίες που αφορούν τα όπλα, τις πλαστές ταυτότητες και τα υπόλοιπα ευρήματα της αντιτρομοκρατικής κατά τη σύλληψη του.





Συνθήματα συμπαράστασης φώναξαν κατά την είσοδο και έξοδο του κατηγορούμενου περίπου 50 συγκεντρωμένοι ενώ ο ίδιος έφτυσε τους δημοσιογράφους και τις τηλεοπτικές κάμερες που βρίσκονταν στην Ευελπίδων για να καλύψουν τη μεταγωγή του.

«Τον είχα δει και εγώ και η μεγάλη κόρη μου. Παιδί της διπλανής πόρτας δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα», λέει γυναίκα που διαμένει τα τελευταία χρόνια απέναντι από την πολυκατοικία στην οδό Αλκαμένους σε ισόγειο διαμέρισμα της οποίας βρέθηκε η γιάφκα του 29χρονου αντιεξουσιαστή που σύμφωνα με την Αντιτρομοκρατική φέρεται να είναι ο άνθρωπος που τον περασμένο Μάρτιο, έστειλε πακέτο-βόμβα στον τότε υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και τον Μάιο στον Έλληνα πρώην πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο.

Η ίδια γυναίκα μάλιστα ήταν και αυτόπτης μάρτυρας της σύλληψης του 29χρονου νεαρού ο οποίος σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στο Εφέτη Ανακριτή.

Ο 29χρονος το τελευταίο διάστημα είχε νοικιάσει διαμέρισμα στην περιοχή της πλατείας Αττικής, χρησιμοποιώντας πλαστά στοιχεία ταυτότητας, εκεί όπου τα τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ.

«Γύρω στις 6:20, ξύπνησα από τη φασαρία. Άκουσα να φωνάζουν: «Ακίνητος, αστυνομία. Βγήκα στο μπαλκόνι και είδα στο δρόμο κινητικότητα. Είδα κάποιους κυρίους με πολιτικά ρούχα και ένα ταξί. Αργότερα είδα τον ένα αστυνομικό με όπλο. Με είδε και μου είπε να μπω μέσα», λέει η ίδια γυναίκα η οποία είδε από το μπαλκόνι του διαμερίσματός της τη σύλληψη του 29χρονου.

Δείτε την μαρτυρία της γειτόνισσας του 29χρονου




Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ερευνάται το ενδεχόμενο, ο 29χρονος να προσπάθησε να μεταφέρει τη γιάφκα από την οδό Αλκαμένους σε διαμέρισμα στην περιοχή των Εξαρχείων το οποίο φέρεται να είχε νοικιάσει μέσω internet.

Η αντιτρομοκρατική πραγματοποίησε σήμερα τα ξημερώματα έφοδο στο ισόγειο διαμέρισμα, στο οποίο βρέθηκαν ένα λάπτοπ, ένα κινητό τηλέφωνο και ρουχισμός.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 29χρονος συλληφθείς είχε νοικιάσει, το διαμέρισμα στα Εξάρχεια μόνο για το χρονικό διάστημα από 26 έως 31 Οκτωβρίου.

Σε αυτή την πολυκατοικία στα Εξάρχεια θα μετέφερε τον οπλισμό


Αυτό το στοιχείο κάνει τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι το συγκεκριμένο διαμέρισμα ίσως να λειτουργούσε ως «ενδιάμεση γιάφκα» μέχρι να μεταφερθεί ο οπλισμός σε νέο χώρο καθώς εκτιμούν ότι ο 29χρονος ίσως να είχε αντιληφθεί ότι βρισκόταν υπό παρακολούθηση και γι' αυτό να επιχείρησε τη «μετακόμιση» από το διαμέρισμα της Αλκαμένους με ένα ταξί.


ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ